Sinop Belediye Konservatuvarı…2012-2013

Dün akşam  sezonu açtım. Aslında geçen  Cuma  açıldı da, ben dün akşam başlayabildim icraya.

Bir özlemişiz, bir özlemişiz birbirimizi….Bu sene yeni arkadaşlar katılmışlar aramıza.Hepsi hoş gelmişler,sefalar getirmişler…

Orhan Hoca ,dörder dörder veriyor şarkıları, mart ayında ilk konserimizi veririz sanıyorum.

belediye konservatuvarıbelediye konservatuvarıbelediye konservatuvarıbelediye konservatuvarıbelediye konservatuvarıblankblankblankblankblank

Ne de çabuk geçiyor günler yaa. Daha yaz konserini yeni yaptık gibi geliyor. Ben güya yaz konserinden sonra biraz dinlenecektim, kendimi daha dinlenmeden yeni çalışmanın içinde buldum.))))

Aslında dinlenmek nedir size göre? Kişiye göre değişiyor bence. Benim aklıma dinlenmek değince, eline kitap alıp, yatıp okuyacaksın..Veya o gün pijamalarını bile çıkarmadan Tv izleyeceksin, gazete kitap okuyacak veya mahjong  oynayacaksın.)))

Belki başkasına göre, geziye çıkmak,piknik yapmak  dinlenmek olabilir.Daha doğrusu bu daha çok, beyni dinlendiriyor.Vücud yoruluyor.)))Bu durumda dinlenmek te kendi arasında şıklara ayrılıyor demek ki.))

Sahi sizin için dinlenmek nedir?

Havalarımız soğudu,kaloriferler yanmaya başladı. Daha geçen Çarşamba günü yazlıklarla yürüyüş yaparken, birden kışa giriverdik.Vallahi bugün en kalın kabanımla çıktım dışarıya, hiçte sıcak gelmedi.

Umarım şiddetli bir kış geçirmeyiz.

Sevgili okurlarım…. Bu sabah Atatürk’ümüzü anma törenlerine hazırlanırken, yine bir kaza haberiyle ülkemiz sarsıldı. Kazada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli aile fertlerine ve yüce mİlletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum..

İyi akşamlar..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.