Yarın hepinizi bekliyoruz!!!!!!

Yarın tüm gün etkinlik var….

Bugün 29 kasım… Evlilik yıl dönümüm.)))))

Sağlıklı,mutlu, huzurlu,daha nice nice  ?????yıllar diliyorum BİZE.))))Ayy yılını yazmadım ya, şimdi bazılarınız kızıyor, bazılarınız gülüyordur. Ne yapayım yazmadım işte.))))Kısaca şöyle söyleyeyim, siyah beyaz fotoğrafların çekildiği yıllarda evlenmiştim.))))Yani aslında renklide çekiyorlardı da biz nostalji olsun diye siyah beyaz istemiştik. (dermişim) )))))Ne yapayım yani, İbrahim Tatlıses’in dediği gibi, Oxford vardı da biz mi gitmedik.))))Şaka bir tarafa evlendiğim yıllarda renkli fotoğraf çekiliyordu. Ama annem babam evlendiğinde yokmuş.Onların resmini de paylaşıyorum sizlerle. Nur içinde yatsınlar. Sonra zaman ilerleyince bizde, resimlerde değişmiş, işte bir enstantane daha.

annem babamben ve eşimben ve eşim

Velhasıl bu akşam aramızda ufak bir kutlama yapalım diye dışarıda yemek yedik, sonra yeni açılan Şen Pastanesinde tatlılarımızı yiyip çayımızı içtik. Havada çok güzeldi, birazda yürüdük. Ancak eve geldik.

Bir de işim var birde işim varki sormayın. Şimdi senin işin biter mi Nilgun diyorsunuzdur. Bitmez bitmez haklısınız.

Birde bu arada dikişe başladım.)))Evde kendim dikiyorum.Kumaşı az almışım,devamıda yok , ben de kolunu ve boyunu kısalttım.)))))

Ne ise gelelim ana konuya!!!!!

Sevgili okurlarım, arkadaşlarım,cancağızlarım,bitanelerim…Yarın önemli günlerden biri..

Bugün Engelsiz Yaşam Merkezindeydim yine. Ve bugün çocuklarımızla tanışıp kaynaşma olanağım oldu. Nasıl iyiler, nasıl tatlılar anlatamam. Sanki birer melekler inanın. Hele grubun Bir Murat’ı, bir Efe ‘si var. Yiyecektim onları , Daha 5 yaşındalar. Birbirlerinden şekerler inanın.Yarın akşam saat 20.00de Halk Eğitim Merkezinde , ‘’Sanatta Engel Yok Dans Grubunun’’ gösterileri var. Onun provalarını izlemeye gittim.Sizlere anlatamam güzelliğini, herbiriyle gurur duydum. Ve özelliklede onları büyük bir özveri ve sevgiyle yetiştiren eğitmenleriyle. Herbirini ayrı ayrı kutluyorum. Arkadaşlar yarın hepinizi Halk Eğitimi Merkezine bekliyorum. Ben de sunuculuğunu yapacağım. Onların sadece sizin sevginize ve alkışlarınıza ihtiyacı var. Hepimiz gibi. Ben nasıl konserimiz varken buradan sizlere haber veriyor ve kaçırmayınız ,kaçırırsanız çok şey kaçırırsınız diyordumya, aynı şey bu güzel grup içinde geçerli.Onlara karşı sorumluluklarımız var, destek olmamız lazım. Sergileyecekleri güzellikleri sizlerle paylaşmak istiyorlar.

Ve yine yarın saat 14.00de Halk eğitim merkezinde ”Yaşadıkça”televizyon programı sunucusu ve’’ Engellilerle 360 derece İletişim’’ kitabının yazarı Mehmet Kızıltaş, ”Engellilerle İletişim” konulu konferans verecektir. Tüm halkımız davetlidir, birkez daha hatırlatayım dedim.

Etkinlikler bununla da bitmiyor, yarın, (maalesef yine aynı saatte 14.00) Sinop Hayvan Barınağının açılışı var.

Karadenizin en büyük barınağı Sinop’ta açılıyor. Barınağın açılışına gitmek isteyenler için saat 13.15de Belediye önünden otobüs kalkacaktır, bunuda duyurmak istedim..

Şimdilik duyurularım bu kadar..

Hepinizi etkinliklere bekliyor ve iyi geceler diliyorum..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    canim arkadasim seni gelinliginle ilk kez goruyorum. cok sagol bunu paylastigin icin. ikinizde harikaymisiniz ve halada oylesiniz.
    evlilik yildonumunuz kutlu ve mutlu olsun.
    seni cok seviyorum !!

  2. blank

    Yaşar’cığım çok teşekkür ederim canım. Ben de seni seviyorum. Sevgiler Sinop’tan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.