Heyecan Dorukta mı?….

İstanbul’dan geldim. Ne kadar iyi zamanda gelmişim, arkamdan fırtınalar kopmuş, karlar yağmış..Okullar öğleden sonra tatil olmuş.
Halbuki bugün Sinop ılıman sanki .
Nihayet 1 haftalık kısa bir İstanbul gezisinden geldim . Yazamadım fazla İstanbul’da. Hem ablalarımla, hem arkadaş ve yeğenlerimle olmak isteyince, evde oturmaya pek vaktim olmadı. Genelde güzel geçti bu kısa tatil. Çocukları görmekte ayrı mutluluk verdi tabii.
İstinye Park,Metro City yeni yıla hazırdı. Nedense çok kalabalık gelmedi bu alışveriş merkezleri. Fiyatlarda çok az indirim var veya hiç yok ,belkide ondandır. Millet indirimi bekliyor olmalı.

istanbul hatırasıPopeyes menü

Bu arada İstinye Park’ta zevkle yiyemediğim hamsi tavayı ben evde yaptım. Nar gibi kızartmışım, vallahi pek güzel oldu. Orada bir çöp şişe 12 tane hamsi dizmişler ızgara yapmışlar ,ıggg çok kötüydü. Benim yaptığımın fotoğrafı bile insanın acıkmasına sebep oluyor değil mi?)))))

balık köfte

Sizler nasılsınız, ne yaptınız bakalım bu son bir haftada. 21 Aralık hazırlıklarınız tamam mı?))Yine gazetelerde türlü türlü haberler, Tv ‘lerde çeşitli yayınlar. Neyse bir şey kalmadı 21 Aralığa girmeye.

Yarında arkadaşlarımla buluşacağım kısmetse, biraz önce arkadaşım telefon açmış bana soruyor:Nilgün, eğer hava çok kararırsa da ,yine buluşalım mı?)))Çok güldüm. Yok dedim o zaman buluşmayız.))))Ne derseniz deyin, içinizin bir köşesinde yine acaba mı diye bir soru geçiyor.
Hani derlerya, herkese olan düğün bayram diye…Bu sözde garibime gitti şimdi, ama neyse…
Şöyle bir düşünün bakim…Diğelim ki yarın kıyamet kopacak. hepimiz bir şekilde yok olacağız. Yani şöyle sorayım. Bugün geriye kalan son gününüz olsa ne yapardınız?????
Evet, ne yapardınız?
Madde madde sıralamanız mümkün mü yapacaklarınızı?
Pişmanlıklarınızı, keşkelerinizi bir taraf bırakın, geriye kalan son saatlerim değip hemen karar verin ve uygulayın…
Önce söylemekte geçiktiğiniz, sevginizi itiraf edin sevdiklerinize, iyilik yapın, çok gitmek isteyipte gidemediğiniz yere gidin, kırdığınız bir arkadaşınızdan özür dileyin,kin tutuyorsanız o kişiyi affedin..Sevdiklerinizi bol bol öpün.Giymeye kıyamadıklarınızı giyin, yiyemediklerininizi yiğin..)))Ay nebileyim, ne yapmak istiyorsanız yapın …
Herkesin ayrı ayrıdır istek ve arzuları, bunları gerçekleştirin işte.Belki
yarın çok geç olabilir ona göre..))
Diyelim bir şey olmadı,ki inşallah olmaz. O zaman ne kaybedersiniz? Belkide içinizde bir ferahlık duyup yaşantınıza kaldığınız yerden , ama daha huzurlu devam edersiniz bence..
İşte böyle sevgili okurlarım..İçimizde her zaman bir umut var. Ve ne olur iyi düşünün..Güzel düşünün. Sevgi dolu düşünün. Bu olumlu düşünceler sizinde hayatınızı olumlulaştıracaktır inanın. Ben inanıyorum ve öyle yapıyorum. İçimi karartan,olumsuz düşünen kişilerden de uzak duruyorum.
Bilgisayarım kendi kendine kapanıp duruyordu, bugün bu satırları yeni laptopumda yazıyorum. Casper nirvana aldım. Windows8 sürümlü. Çözmeye çalışıyorum.Dün gece pc’yi kapatacağım diye yarım saat araştırdım.)))Eee ne yapayım,her şeyin bir ilki oluyor.)))Bunu yakaladığıma da şükür.
Sevgili okuyucularım, arkadaşlarım, dostlarım…..Tanıdığım tanımadığım tüm insanlar…Hepiniz sağlıcakla kalın. Ve eminim,inşallah yarın yine, yeni umutlarla karşılıklı olacağız…Hepinizi seviyorum. Kendinize, sevdiklerinize,yaşadığınız çevreye, iyi bakın, sevdiklerinize sevginizi söyleyin….
Yarın tekrar görüşünceye kadar…Hoşçakalııııııın…)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.