liseliler

Kıyamet kopmadı…

2 gündür yazamadım, merak ettiniz mi?)))Nasılsınız bakalım?
Bir senaryo daha sona erdi. Kıyamet filan kopmadı gördüğünüz gibi.Ama iyi sansasyon oluşturdu.Televizyonlarda son dakikalara kadar yorumlar yapıldı, görüşler belirtildi,sonuç bildiğiniz gibi…
Şimdi kamuoyunu meşgul edecek başka birşey daha ortaya çıkar sanırım.Bekleyip göreceğiz.
Biz 21 Aralıkta liseli arkadaşlarımla Şakir Resturant’ta buluştuk.Keyifli bir gün geçirdik,ortamda çok iyiydi, yemeklerde.Arkamız ve yanımız deniz, sanki akvaryum içinde oturuyormuş gibiydik.Bugünkü günümüzde hep ortaokul ve lise anılarımızdan konuştuk. Birçok hocamızın kulaklarını çınlattık.))

şakir resturantşakir resturantşakir resturant
Akşam da arkadaşlarımıza oturmaya gittik, harika bir yeni yıl ağacı kurmuşlar, ama o kadar çok beğenmeme rağmen nasıl oldu da ben resmini çekmeyi unuttum anlayamadım. O kadar büyük bir ağaçtı ki, çokta güzel süslemişlerdi, gece ayrılırken aklıma geldi, ama ev dubleks ti,tembellik yapıp çizmelerimi çıkarıp üst kata çıkmadım ve görüntüleyemedim böylece.Bu arada ben daha çam ağacımı kuramadım.((Acaba bu sene ağaç kurmasam da,kızım ve oğlumun yaptığı gibi duvara mı çam ağacımı çizsem diye düşünüyorum.Ben yaparsam 3 boyutlu yaparım dedim onlara.))))
Eski hastane tamamen yıkılmış. Manzara çok iyiydi..

eski sinop devlet hastanesi yeri
Cumartesi sabahı da resim kursuna gittim.Hocamız Water colour pensil a resim yaptırıyor.Kendinize bir obje seçin dedi, bizlerde dışarıdan kuru yaprak ve canlı çiçek aldık. Ben çizmeye başladım,yaprak da sıcağın etkisiyle kurumaya.)))O kurudukça şekil değiştirdi, kıvrıldı kenarları yukarıya, ben çizmeye yetiştiremedim şekil değiştirmesinden,sonrada kendimce devam ettim. Resimler renklendikçe, bana göre derste renkleniyor. Bugün görecektiniz hepimiz pür dikkat önümüzdeki objelere yoğunlaşmış,resim çiziyorduk.İyi ki başlamışım bu kursa.

bilim sanatta resim kursuresim kursu
Öğleden sonrada bir hasta ziyaretindeydim ve hemencecikte akşam oluverdi..Günlerin en kısa zamanı.
Günler ,aylar, seneler…..Nasılda çabuk geçiyor. Bir koca yılı daha devirmek üzereyiz.Umarım 2013 de güzel ve sağlıklı bir şekilde geçer.
Sevgili günlüğüm bana müsade,saat yine 23.00 oldu…
Sizlere güzel geceler ve iyi bir pazar günü diliyorum…Herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Merhabalar Nilgun’cum,

    Bugun cok yagmurlu bir gun ve NOEL aksami yarin ise NOEL gunu burada cok hareketli bir ortam yasiyoruz.
    Bu toplanti resminizi gorunce sanki kendimide sizlerle birlikte hissettim. Cok opuyorum.
    Sevgiler

  2. blank

    İyi noeller Yaşar’cığım. Sevgiyle öpüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.