Sanaterapi Yetenek Akademisi…..

Şimdi bu da nereden çıktı diyeceksiniz.))))…Eveet,duyuyorum dediğinizi….Sanaterapi Yetenek Akademisi, resim Hocamız Murat Özgen’in, biz kursiyerleri ve aynı zamanda sanata gönül verenlerin katılımıyla, bilgi ve resimler paylaşmayı düşündüğümüz Facebook’taki yeni grubumuzun adı.)))Sanat sever dostlarımızı yeni grubumuza bekleriz.
Sevgili okuyucularım görüyorsunuz nasıl çabuk geçti günler..Geri sayım başladı artık ….Biz de bugün eski yıla güle güle derken, yeni yılımızı da drama dersi veren,Berrin Hocamızın getirdiği kestaneli yaş pastayı yiyerek kutladık. Umarım 2013 de her günümüz güzel ve pasta tadında geçer.

resim kursuDSC05221DSC05223DSC05225DSC05239DSC05241DSC05245DSC05246
Bu sabah ders de yine hocamız bir obje çizmemizi istedi. Ben çok sevdiğim bebeklerimden birini seçtim.Bitince güzel olacağını umuyorum. Burada da yayınlarım yine..

Yine bugün ders de Murat Hocamız gösterdi, valiliğin ve Vakıf Banka’sı nın desteğiyle 2011 yılında, Sinop’ta yaşayan ünlülerin fotoğraflarının bulunduğu bir takvim basılmış . Öyle güzel bir takvim ki bayıldım.Keşke 2013 de de bassalardı, ne güzel olurdu. Hiç bilmediğim birçok ünlünün Sinop’ta yaşadığını gördüm. Valimiz Dr. Ahmet Cengiz,Yeni çağ Tarihi Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans ve Doktora yaptığı için tarihe çok önem veriyor, umarım yine değişik projelerle karşılaşırız.

DSC05216

Yeni yıl ağacı kurdum, fakat aldığım hediyeleri inanın daha paket yapamadım, altı boş duruyor.Boşuna demiyorum size bu yılın bitmesine bence daha en az 2 ay var.)))Ben ancak yetişirdim.))))
Ya burada yazacağım yazacağım unutuyorum. Bosh buzdolabım vardı, geçen gün bir sorunum oldu.444 63 33 numaralı telefonu aradım,sorunu söyledim, dinledi ,not aldı,karşıda beni dinleyen görevli ve yarın 9.00-11.00 arası müsait misiniz dedi.Evet dedim. Öbür gün saat 10.00 da buranın teknik elemanları geldi ve yaptılar. Garanti altında değildi,ücretini ödedim ve gittiler. Bu şekil çalışmalarını çok takdir ettim. Tebrik ediyorum Bosh firmasını.
Bir not daha eklemek istiyorum onuda geçen akşam duydum, eğer tansiyon hastasıysasın ve ilaç alıyorsanız kesinlikle ardından ayva yemeğin. Yoksa siz AYVAYI YERMİŞSİNİZ .Gazetede de kalp ilaçlarının kesinlikle greyfurt suyuyla içilmemesini yazıyordu, aklıma geldi de sizlerle de paylaşayım dedim.
Haydi bakalım sizlere iyi geceler..Tekrar tekrar MUTLU YILLLAAAR….
2013 de her şey gönlünüzce olsun…Sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.