Yoruldum….

2 gündür yazamadım sizlere. Dün bütün gün dikiş diktim,akşam da diksiyon kursuma gittim. Çok büyük keyif alıyorum bu kursa gitmekten. Gerçekten çok zevkli.
Bugün de sabah resim kursum vardı.Dün Water pensil’la çizdiğimiz resmi bugünde suyla boyadık. Neler çıkmış!!Önceden yoktu ,biz sadece sulu boyayı bilirdik, bu daha zevkli ve kolay.Kuru yaprak ve yanına koyduğum taze çiçek boyanınca bakın resimdeki gibi oldu. Cumartesi yine başka bir obje çalışacağız.

DSC05195
Dün yeni yıl ağaçımı en nihayet kurdum. Aslında duvara yapacaktım ama, böylesi daha kolayıma gitti.
Bugün sabah resim kursu, öğleden sonra toplantı ,akşamda diksiyon kursum olunça, bütün günüm dışarıda geçti.Akşamda kursa gittiğimi eşim unutmuş ve ailece meraklanıp beni aramışlar.)))Telefonumda sesizdeydi,dersten sonra baktımki 19 defa aranmışım.)))))
Ne ise olur böyle vakalar.))
Eve geldim yine dikişe oturdum.Bu defa hem siyah bir gece elbisesi ve birde pijama altı dikiyorum. Şimdi pijama altıda nereden çıktı diyeceksiniz. Şöyle ki, çocuklarım bu defa yine, Oysho’dan pijama aldılar bana (Sadece alt).Allah biliyor ya fiyatı içime oturdu. Ya dedim ben de aynısını dikerim, İstanbul’da harika bir kumaşta buldum,yumuşak ve ince aynı Oysho ‘nun ki gibi aldım ve dikiyorum. Bana 17.50tl ye mâl oldu, Oysho’nun kiler 50.00 tl.İyi fikir değil mi?
Velhasıl böyle yoğun olunca, yazmaya da vakit bulamadım. Saat 23.45 ve ben günlüğümü yazıp hemen yatmayı düşünüyorum. Sizlere iyi geceler…
Yine görüşürüz…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.