Kendimi zehirlemeyi bırakmaya niyet ettim…Bi’Tutam Tuz..

Yıllardır nefes çalışması yapıyorum. Nefes yaptıkça enerjimin ve bedenimin temizlendiğini son zamanlarda farketmeye başladım.

 Nereden mi farkettim?
Bazı şeyleri bırakmaya başladım. Çok eski bir röportajda adını hiç hatırlamadığım bir kadın artık krem kullanmadığını, yüzüne kayısı yağı sürdüğünü söylüyordu. Aman Allahım dedim, ben ve kremleri bırakmak mı, asla olamaz…Eskiden bedenimin her bölgesi için kullanacak ayrı bir kremim vardı, banyo sonrası kremlenmek benim için bir ritüeldi ve çok hoşuma giderdi. Şimdi ise evdeki kremlerin çoğu bittikten sonra geri kalanın da yüzüne bakmamaya ve gün geçtikçe onları çöpe atmaya başladım. Yıllar önce yine gazetede okuduğum bir yazıda kremlerin toksik maddeler olduğu ve bedene toksin verdiğini okumuştum. O günkü algılama düzeyimle bunun çok tuhaf bir şey olduğunu, bir doktor yazmasına rağmen anlamsız olduğunu düşünmüştüm, ama şimdi baktığım zaman, evet bir sürü kimyasal maddeyi derime sürüyorum ve bedenim içine çekiyor.
Ne gerek var bu kadar maddeye? Aslında yok, ama reklamlar o kadar çekici ki ve kullandıkça bize oradaki kadınlar gibi olma duygusunu aşılıyorlar, ama reklamlarda oynayan kızların iki katı yaşına gelmişken artık onlar gibi olamayacağım da aşikar. Hiç olmazsa bedenimde ağırlık yapacak, beni zehirleyecek maddeleri almam. Gerisi hafiflik ve iyi enerjiyse zaten iyi görünürüm.
İşte böyle kendimi zehirlemeyi bırakmaya niyet ettim.
 Banu Conker

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

2017 geldi…Bi’Tutam Tuz..

Günaydın sevgili nefes dostu, Büyük umutlarla beklediğimiz 2017 en sonunda geldi ve ilk saatlerde yine …

Yorum

  1. blank

    Çok ilginç bir bakış açısı.. doğallıktan yana olmalıyız yani. Aynı şeyi ilaçlar içinde söyleyebiliriz belki. Mesela mevcut bir rahatsızlık için kullanmamız istenilen bir ilaç belki onu iyileştiriyor ama başka bir yerde soruna yol açabiliyor diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.