Sıcaklık 21 derece…

 

Maşallah yazdan kalma bir gün. Bizim kaloriferci de yakmış kaloriferi, camlar açık oturuyorum. Birazda bizim apartmanın katkısı olsun,Sinop’un havasına. Haydi bakalım 22 derece olmuştur belki.))))

Dün akşam yine ‘Diksiyon’ kursumuz vardı, bitmesine de az kaldı,tüm arkadaşlar bitecek diye üzülüyoruz vallahi.. Bazılarımız hocaya, bizi sınıfta bırakın da tekrar gelelim diye takılıyorlar.)))Hep bir uyum içinde olunca derste çok iyi geçiyor tabii.

Bu sabahta son resim kursuna gittim. Malum 15 gün tatiline girdik bugün.Tatil sonrası yine devam edeceğiz.

İnanırmısınız, evde  yaptığım bir resim olmazsa vakit geçiremiyorum gibi geliyor. Mutfağımda özel bir yerim var,resim yapmaya uygun. Şövaleme koyuyorum yaptığım resmi ,her mutfağa girişte veya  her mutfakta iş yapışımda gözüm resimde, ne kusuru var, tamam mı diye bakıyorum,olmuyor elime kalemi alıp iki çizik atıyor,karalıyorum.Bu şekil çalışmak çok iyi geliyor. Bir de eğer hatanız varsa görmeniz daha kolay oluyor. Size bir öneride daha bulunacağım, resme baktığınızda göremediğiniz bir hata, resmin fotoğrafını çekip bilgisayardan baktığınızda daha bariz ortaya çıkıyor,hemen bulabiliyorsunuz.

Bu resim kursuna başladığımdan beri, kendi fotoğrafını çektiğim resimleri çizmek bana büyük zevk vermeye başladı. Kendime güvenim geldi. Hiçbir yerde olmayan, kendi çektiğin fotoğrafı boyamak çok harika bir duygu.Bugün arkadaşlarla şakalaşıyorduk, ileride bizim yaptığımız resimlerden de belki çalışan olur diye.))))

Velhasıl kurslar çok iyi gidiyor. Sizlere de şiddetle sevdiğiniz bir kursa gitmenizi öneriyorum. Yeni şeyler keşfedip, güzel şeylerle meşgul olmak insanı kötü düşüncelerden de arıtıyor.

DSC05529resim kursu

Boş gezen, dedikodu üreten birine de dönüşe biliyor zamanla. Siz siz olun,hayatı dolu dolu keyfinizce yaşayın. Çünkü o kadar kısa ki yaşam…Sonra bir varmış,bir yokmuuuş,oluyor.

Şu sıralar elimde çok heyecanlı bir roman var. Yarın biter sanırım,sizlerle konusunu paylaşırım.

Hepinize iyi akşamlar. Kendinize iyi bakın, hayatı gönlünüzce yaşayın.

Sıcak Sinop’um dan, sımsıcak sevgiler..Hoşçakalın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.