İMDAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!

Sizi bilmem ama bana ara sıra olur,şöyle içimden avazım çıktığı kadar İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAT diye bağırasım gelir. İşte şimdi ruh halim yine öyle…

Offf ya… İçim sıkılıyor. Şimdi  bunu okuyunca size de azıcık bulaşacak ama ne yapayım. Yazmayayım mı?…Lay lay, lom lom mu diyeyim?…

Demiycem işte bana ne…Bu arada ruh halimde karşı koyma ,ukalalıkta keşfetmiş bulunuyorum,sıraladığım sözcüklerden anladım…

Ne oldu bana diye düşününce ooo bir sürü sebep çıktı.????

Birincisi galiba geçen hafta sonu oturmaya gitmiş ve Pazar tatilimi yapamamıştım.Sorunun başı oradan kaynaklanıyor.Ben pazarları evde olmalıyım..

Sonra gripmiyim diye düşünüp doktora gittiğimde allerjik astım olabileceğimi söyledi,kafam ona takıldı. (Randevu aldım göğüs hastalıklarından, 28 ocakta gideceğim.)Yeni laptopumun sesi metalikti,bu akşam telefon geldi, yok efendim bu laptopların hepsinde aynı şey varmış,equlazier koymuşlar falan filan..Kızda tam anlatamadı. Malum Cumartesi olduğu için ve saatte geç olduğu için tam öğrenemedim sebebi.Bakalım nasıl sonuçlanacak bu konu?

Herhalde bunlardan streslendim. Sonra kurslar,dikişler derken ben kendimi stres içinde buldum.

Bazen  ben de eline işini alıp  komşu dolaşan,ne yemek yapayım düşüncesinden ve temizlikten başka şey düşünmeyen bir ev kadını olsaydım diye aklımdan geçiriyorum.

Öyle olmakta asla istemezdim. Allah her halde bizleri yaratırken bir görevle yaratıyor. Bunları bunları yapacaksın diyor.(Bana da çok görev vermiş hani.)

Biz de dünyada o görevleri yapmaya çalışıyoruz galiba.

Bakmayın geziyorum tozuyorum ama,nedense sırtımda hep bir yük hissediyorum. Sanki işleri bir çuval içine koyup atmışım sırtıma gibi. Keşke bu yazdıklarımı bir psikolog okusaydı da bana ne yapmam gerektiğini söyleseydi.

Hiçbirini yapmak zorunda değilken , neden zorundaymışım gibi hissediyorum ki kendimi?

Offf ooffffff…Üfleyip püflemeninde faydası yok. Nilgün diyorum,boşver işi gücü, sağlık yerinde olsun yeter.Ne ise sizlere yazarken ben de biraz rahatladım.

Biraz da olumlu şeylerden bahsedeyim sizlere. Dün elektrikli termosifon aldık  Baymak’tan.Yeni açılmış ve çok kibar işini çok iyi yapan bir bayan  elemanı var.

Geldiler servisten, taktılar,ama elektrik çekilecek yer belli değil bizimde kablomuz yok,elektrikçi çağırıp yaptırın,ayrıca yapmak zorunda da değiliz dediler. Ben işlem bitti diye imza atarken bu eksikliği de kağıda not ettim.2 saat sonra Baymak’ta çalışan bayan, telefon etti, nasıl takıldı mı ,bir sorun çıktı mı diye sordu. Takıldı ama elektriği yapmadılar dedim. Çok üzüldü ,özür diledi,eğer sizin elektrikçiniz varsa yaptırın ve faturayı bize getirin  veya biz size elektrikçi bulalım dedi. Tamam eşim yaptıracak dedim. Ve yaptırdık, faturayı da götürdüğüm de, masrafımızı hemen karşıladı.Ve yine binbir özür diledi.Kendisini çok sevdim, çünkü ben böyle ilgili bir elemana rastlamamıştım. Onun içinde burada yazıp memnuniyetimi dile getirdim.Teşekkürler İlknur ve Baymak.

Dün gece yine konservatuvarımız vardı. 1 marta konser günü almışız. Şimdiden haber vereyim de 1 MARTı takviminize not edin,kimseye söz vermeyin. Sözünüz bize olsun.))))Yine resimler çekildi tabii.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarı

Ardından da arkadaşlarımla Şen Pastahanesinde buluştuk. Yine boş yer yokmuş, Allah’tan biri kalktı  da biz oturduk. Mekanların doluluğu beni de çok mutlu ediyor.Yeri de balkonda bulduk,açık havada oturmak zorunda kaldık bir süre.Hava da bir sakinlik vardı,epey oturduk.

bişim sanatbilim sanat resim kursuDSC05508

Sabah resim kursum vardı. Bu sefer denizde bir tekne çalıştım. Değişiklik olsun diye mavi sulukalemle çalıştım.Bana sanki kurusu daha güzeldi gibi geldi.

Şimdi başka bir resme başlayacağım arıyorum.

 

İşte böyle sevgili okuyucularım…..Biraz dertleşmek, bana iyi geldi….

Yarın Pazar..Umarım hepimiz güzel,sakin,pijamalı bir Pazar geçirip dinleniriz.))))

Haydi iyi akşamlar, ben şiir araştırayım nette. Sonra da biraz kitap okuyup yatayım..Şu sıralar biraz dinlenmeye ihtiyacım var…Görüşürüüüüüz..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.