Ödül ve Veda…

Enteresan bir başlık oldu değil mi?
Önce ödülü anlatayım. Bugün Esnaf ve Sanatkarlar Odamızda, bir ödül törenimiz oldu, 2 arkadaşımız doğum iznindeyken,kalan 3 arkadaşımız büyük özveriyle çalışıp,işleri gayet güzel yürüttüler, bizde kendilerini ödüllendirdik. Ben tekrar hepsine çok teşekkür ediyorum.

Gelelim ”Veda ”ya … Arkadaşım Aynur, cuma akşamı Ankara’ya gidiyor,artık orada çalışacak. Dolayısıyla kendisini artık tatillerde görebileceğiz. Ve bu gece bir kez daha beraber olalım diye Şen Pastahanesinde oturduk. Sohbet güzeldi, keyifler yerindeydi yani. Giderken yağışlı olan hava, çıktığımızda çok daha güzeldi, hatta biraz yürüyüş bile yaptık.

DSC05694DSC05567DSC05673DSC05691
Bu arada resim yapmaya devam ediyorum.Yarı yıl tatiline girdik ya,inanın özledim,arkadaşlarımı, sınıfımı, öğretmenlerimi.))
Facebook’ta grubumuz var, yaptığımız resimleri orada paylaşıyor ve görüş alıyoruz.
Enson kızımın resmini bitirdim. Şimdi de annemin, babamı ilk kez gördüğü düğün günü fotoğrafını karakalem çiziyorum. Değişiklik olsun diye babamın anneme verdiği çiçeği renkli çalışıyorum. İnşallah güzel olur.
Böyle böyle ilerletirim inşallah resim çizmeyi. Ama artık kendi çektiğim fotoğraflardan boyamak istiyorum. Her şeyiyle benim olsun.İyi fikir değil mi?)))
Sevgili günlük ,saat kaç oldu biliyor musun?
Hemen yayınla ve yat.)))))
Haydi iyi geceler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.