Baskına Uğradık….

Dün gece Esnaf Sanatkarlar Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi birlikte yemekteydik.
Yemek için Şakir Resturanı seçtik. Gece gitmeyeli, epey olmuştu. Çok hoş buldum.Geceye Umut Koray Erdoğan ve ekibi, müzikleriyle bize çok hoş zaman geçirttiler.
İlerleyen zamanlarda millet vekilimiz Mehmet Ersoy, AK.Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ile İlçe Başkanı Ahmet Soysal’ın baskınına uğradık.)))
Sayın Ersoy’la daha önce tanışmıştık ama,Sayın Tokmakla ilk kez tanıştık.Ahmet Bey’i tanıyordum zaten.
Biraz sohbet, biraz durum değerlendirmesi yaptık.Şakir Resturantın Polonyalı ahçısının pişirdiği yemekleri afiyetle yedik. Göveçde mantarı enfesti. Bunun yanından göveçde karides ve içli tava, mezgit,istavrit, çinekop tan oluşan balık çeşitleri de servis edildi.Masadaki mezeleri saymayayım artık.)))Herşey çok güzeldi. Gözümüzde ,karnımızda tıka basa doydu.))))

DSC05837DSC05839sinop esnaf ve sanatkarlar odasıDSC05845DSC05848DSC05864DSC05862DSC05865
Müzikte de Umut ve ekibini görünce ,herşey gözüme daha da mükemmelleşti. Müzik dinlediğimiz gibi, rahatça da sohbet imkanımız oldu.Ses baskın değildi yani..
Umut, şu anda İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar bölümünde okuyor. O da Sinop Belediye Konservtuvarında yetişme. Harika bir sesi var. TRT’nin bazı kanallarında şarkı söylüyormuş. Ayak üstü biraz konuştuk, çok güzel pojeleride varmış.Sağ olsun tüm istek şarkılarımıda anında yerine getirdi.)))
Sinop ses yönünden çok şanslı. Utku Güdü,Merve Kayacan, Umut Koray Erdoğan, Burak Güner..Çok iyi yerlere gelebilecek ve hatta gelen değerli sesler.

gitme U.Koray_x264 ile ncabaci

yaz beni yarim .Koray_x264 ile ncabaci
Yani sevgili okuyucularım gerçekten çok güzel bir gece geçirdik dün gece. Ve inşallah uygulayabilirsek, kısa aralıklarla bu yemekli toplantılarımıza devam edelim diye karar aldık.
Tabii yemeğimiz cuma gecesine rastlayınca ben de konservatuvara gidemedim.
Yemek çıkışı Hülya ve Neslihan eşleriyle Keyif Kafe’de keyif yapıyorlarmış. Biz de biraz oturduk onlarla..
Bu arada gece Berrin Gürleyen Hanım arayıp, Sakatlar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin Sinop’ta olduğunu ve sabah saat 10.00 da kahvaltılı bir basın açıklaması yapılacağını bildirip beni davet etti.
Dolayısıyla bu sabah toplantıya gittim,oradan deniz kulübüne gidip bir roportaj gerçekleştirdim.Veee bilin bakalım ne yaptııım?????
Kendime günlerdir araştırdığım oyuncağı aldıııım.))))
Ne mi aldım? Samsung Galaxy Note 2 N7100…aldım. En nihayet günlerdir araştırmalarımın sonunda düşündüğüm ve bu sabah gazeteci bir arkadaşta gördüğüm bu telefonda karar kıldım.Çocuklar illede Apple almamda ısrar etsede,büyük olduğu ve hakkında çok güzel yorumlar aldığım Samsung’u, Teknosanın bugünkü indiriminden almış bulunmaktayım. İnternette satılandan 200tl pahallı olsada yüzyüze alacağım bir yer olmasını tercih ettim..
Şu günlüğümü yayınlayıp, hemen oyuncağımın başına oturacağım ve çözmeye çalışacağım..Vallahi daha Windows 8’i tam çözemeden, şimdide akıllı telefon çıktı. Bu teknolojiyi yakalayacağız diye koşturup duruyoruz…Bakalım nereye kadar?
Sanırım ömrümüz el verdiğince ve bizdeki bu tüketim devam ettiği müddetçe, yeni şeyleri almaya ve teknolojiyi yakalamaya devam edeceğiz.
Haydi sizlere güzel hafta sonları dileyip ben yeni oyuncağımı inceleyeyim.)))
İyi geceler…
Not:Bugünkü basın toplantısını yarın yayınlayacağım artık.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.