Günlerdir havamız harika.

Cumartesi günü Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübündeydim.Bir sporcumuzla buluştum.Yakında detaylı anlatacağım size.
Bu arada denize açılmış optimistçiler,antrenörleri Özden eşliğinde denizde kuğu gibi süzülüyorlardı.
Ne güzel çocuklarımızın böyle sporla ilgilenmesi.Çocuklarını yönlendiren, onların seçtiği spor ve müzik dalında gelişmesini sağlayan, ilgili aileleri de tebrik etmek lazım.
Sergen Birincioğlu’y la epey bir sohbet ettik, yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı bana.Daha sonra sizlerle paylaşacağım.Sonra iskelede Göksuyu ve diğer sporcuları gördüm sohbet edip resim çektirdik. Özlemişim her birini.

deniz kulübü DSC05893sinop deniz kulübüsinop deniz kulübü
Cumartesi gerçekten benim için yoğun geçti.Ve günlerdir ne alayım diye araştırdığım telefonu o gün Teknosa’dan aldım. İndirime girmişti ama, internettekinden 200 tl daha pahallıydı. Ama buna rağmen ben yüz yüze almayı tercih ettim. Ve şu anda benimde Samsung Galaxy Note II 7100 üm var.))Henüz vakitsizlikten tam çözemedim. Ama kardeşim, ne akıllı telefon bu. Araştırdıkça şaşırıyorum. Debi derya vallahii. Ahh teknoloji ahhh. İyi ki seni kıyından ,köşenden yakalamışım.)))))
Enteresan şeyler buldukça sizlerle de paylaşırım.)))Bu arada bu telefonu kullanan varsa. Hangi wordpad yazılımı uygun acaba bu telefona,bana bildirirse çok sevinirim vallahi.
Pazar günüde hava çok güzeldi.Eşimle yürüyüşe çıktık, hemde telefon nasıl resim çekiyor bir deneyelim dedik. İyi çekiyor beğendim. Sizlerle de  aşağıda paylaştım görüntüleri zaten.

diyojen20130210_130755_1sinop sahilleri
İşte böyle sevgili günlük.
Bugün okullu olduk.))))Sınıfları doldurduk…Okul bizim yuvamız ,yaşasın okulumuz.)))))Bunu ne zaman öğrenmiştik ki hatırlayamadım.))))Aklımda kalmış işte.
2. yarı yılınız kutlu olsun. Hem öğrencilerin, hem de ailelerin.))Başarılar diliyorum. Benimde bu akşam okulum var.Bana da başarılar o zaman.)))
Haydi bakalım görüşürüz diyorum. Kendinize iyi bakın, benim sitemden de ayrılmayııııııın.)))))Görüşürüüüüüz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.