İpad, Apple, Samsung, Sony, Nokia,HTC, Motorola?????????

Günlerdir yazamıyorum..Neden mi?Araştırma içindeyim şimdi…Neyi mi araştırıyorum.? Telefon ve İpad ler arasında dolaşıyorum.Aslında telefonum bozulmak üzere bir telefon lazım, ama yolculuklarda da wordpad kullanacağım için, birde İpadim olsun istiyorum.Bunlardan birini iyi olarak alayım, biri orta karar olsun diyorum.Ve devamlı nette araştırıp, gördüğüm arkadaşlara da soruyorum. Her kafadan ayrı ses çıkıncada kararsız kaldım.
Şimdi beklemedeyim,ama neyi bekliyorum inanın bilmiyorum. Belkide fiyatların düşmesini.)))
Dün toplantım vardı, Esnaf ve Sanatkarlar Odasında, bugünde arkadaşlarımla altın günümüz vardı Şen Pastanesine gittik. Hava da nasıl sıcaktı anlatamam. Akşam üzeri biraz serinledi. Bu nasıl kış ya..

sinop esnaf sanatkarlar odası yönetimiDSC05829DSC05825
İnanırmısınız şu anda saat 20.30 ve biz cam açık oturuyoruz. Peteklerin çoğuda kapalı.
Şen Pastanesi çıkışında, deniz kenarında bir yere gidip Türk Kahvelerimizi yudumladık. Sonrada ev.
Güya 15 gün tatilindeyiz ama günler yine koşuşturmayla geçiyor. Bu arada geçen seneden yarım kalan yağlı boya tablomu bitirmek üzereyim. Bugün yolda bol ödüllü karikatürist arkadaşım,Seyit Saatçi’yi gördüm. Renk seçimimin ve çizgilerimin çok güzel olduğunu söyledi.)))Çok sevindim tabiii.
Ha birde Ebru Şallı’yla Beyaz Tv. de plates yapıyorum. Sabahları saat 10.00 da başlıyor.Yalnız gerçekten çok ağır biz yaştakiler için.Formatını çok değiştirmiş. Birde showmax ‘de saat 11.00de plates varmış ama ona daha rastlayamadım.Aklınızda olsun.
Aslında en güzeli yürümek ama bir türlü vakit bulup gerçekleştiremedik. Halbuki havalarımızda yürümek için ideal.
İşte böyle arkadaşlar..Benim günlerim böyle geçiyor.

Bu arada birde sizden alayım fikir, telefonda ve İpad’de hangi modeli almamı önerirsiniz????

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.