İşte geldiiim….

Günlerdir yazamadım.Vakitsizlikten değilde, içimden gelmedi işte.
Bu arada ne mi yaptım? Arkadaşıma oturmaya gittim, resim kursuna gittim. Evde resim yaptım, bu akşamda apartmandaki komşularım bana oturmaya geldi,bugünde onlar için hazırlandım.
Epeydir böyle ciddi ev oturması yapmamıştık.))Ciddi dediğim, yani usulüne uygun hazırlanıp da oturma. Biz arkadaşlarla oturma yaptığımızda normalde simit peynir tercih ediyoruz. Ama komşularla böyle değil tabii. Her ay birimizde oturuyoruz. Geçen sene ilk oturmada ben direnip 3 çeşitten fazla yok demiştim. Kabul etmişlerdi. Ama bu defa öyle olmadı. Çünkü ilk oturmada ben olmayınca çeşidin ölçüsü kaçmış.(((3 den fazla yapmaya başlamışlar. Ben de  5 çeşit yaptım. Yaptıkça da içimden geldi daha çok çeşit yaptım,süsledim püsledim,güzel oldu.)))Hepside beğendiler. Hoş sohbet oturduk, hasret giderdik.
Sanırım artık bu kadar çeşidi 1 sene daha yapmam.)))Çocuklar gittikten sonra , hepten bıraktım pasta börek işlerini. Eee bize zaten faydalı değil.o zaman da yapmanın bir alemi yok diye düşünüyorum. En güzeli sebze ve balık…

2013-02-20-18.07.51DSC060612013-02-20-19.48.13DSC06060
İşte böyle arkadaşlar…Bu akşamki telaşım bitti.
Sizler nasılsınız?Ne var ne yok?Bizler gündemdeyiz televizyondan dinlediğiniz gibi.Tabii bu şekil gündeme gelmek hoş olmasa da geldik işte…
2. konuda nükleer santral,iki şirket kıyasıya teklif veriyorlarmış, bakalım kim de kalacak ihale..Asıl ihale bize çıkıyor ama, kimler farkında bilmem.
Nükleer santralin olduğu yeri, bundan sonra turist tercih eder mi dersiniz????
Neyse sevgili günlük daha fazla yorum yapmadan sizlere iyi geceler dileyeyim.
Aaa bir şey daha vardı yazmak istediğim şu anda akralik boyayla bir zenci çocuk resmi yaptım. Fenada olmadı hani.. Hoca saçları ve kaşlarını biraz daha düzeltmek gerek dedi. Ama çok zorlandım. Meğer seçtiğim resim (portre) ilk akralik boya çalışması için zor bir resimmiş. Şimdi gelincik tarlası çalışıyorum. Umarım o da güzel olur. Bu arada geçen seneden yarım kalan güllü tablomu da bitirdim.

2013-02-18-20.04.12-32013-02-20 23.22.12DSC06057

Aferin bana.))))Haydi iyi geceler…
Yarın yeni bir gün ve yeni umutlar demek…Her şey çok güzel ve huzurlu olur inşallah. Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.