Sinop Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği….

Olmaz böyle bir yorgunluk…
Şu anda gerçekten anlatamam size yorgunluğumu. Ne yaptım da bu kadar yoruldum ben de anlamadım.
Dün Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği’nin kahvaltısı vardı.Saat 10.00 gibi evden çıktım. Havada pırıl pırıl içler açıcı. Arkadaşlarla birlikte çok güzel bir kahvaltı yaptık. Bu arada Belediye Başkanımızın eşi Bircan Hanım, Vali yardımcımızın eşi olduğunu sonradan öğrendiğim bir bayan, Nurşen Teyzem ve birçok arkadaşım daha oradaydı.
Dernekte çalışan arkadaşlarım,harika açık büfe kahvaltı hazırlamışlar,yok yoktu vallahi. Bu arada bağışta bulunan esnafımıza ve arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederiz.

hayvanları koruma derneğihayvanları koruma derneğiDSC05742DSC05737DSC05744DSC05745DSC05748DSC05750DSC05751DSC05753DSC05756DSC05758DSC05763DSC05765
Farkındasınız değil mi arkadaşlar. Ne büyük bir hizmet yaptıkları. Gerçekten kendilerine sevabından başka dönüşümü olmayacak bir şeye hizmet ediyor arkadaşlarım. Hem de büyük özveriyle.Hepsini ayrı ayrı kutluyor ve destekliyorum.
Kahvaltıdan kalktık,şöyle bir güzel Sinop’u mu dolaştık.Sonra perde konusunda son kararımı verdim. Birkaç dükkan daha dolaşıp eve geldim. Akşamada misafir davet etmiştim.Bu arada değişiklik olsun diye salonumda ki mobilyaların şeklini değiştirdim.
Mikro dalgada hemen bir ıslak kek yaptım. Akşam arkadaşlarım geldiğinde benim dışımda her şey hazırdı.)))Vallahi ayaklarımın üstüne basamıyordum.)))
Gece de yorgunluktan uyuyamadım. Acayip yorulmuşum.Bugün biraz daha iyi gibiyim.
Eee söyeyin bakalım siz nasılsınız?Nasıl geçiyor hafta sonunuz.?Havalarınız nasıl.?Çok soru sordum sanki cevap verecek mişsiniz gibi.))
Ben kalben hepinizin iyi olmasını ve haftaya dinlenmiş, huzurlu başlamanızı diliyorum. Sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.