Batum Yolcusu Kalmasıııııııın.)))

Hayvanları Koruma Ve Yaşatma Derneği, üyeleri ve dostlarıyla bu sabah yine kahvaltıdaydı.Tabi bir üye olarak bende.))Kambersiz düğün olur mu misali her yerde oluyorum işte.)))
Havanın soğuğu, rüzgarın şiddeti kimseyi durdurmamış ki, herkes de vardı vallahi..
Kahvaltıda güzeldi, sohbette.Platin Kafe’nin üst katında , azgın dalgaların karşısında, rüzgardan korunmak için Sinop’un doğal limanına sığınmış onlarca şilebin görüntüsüne baka baka kahvaltımızı yaptık.
Yönetimdeki arkadaşlarımda çok güzel hazırlanmışlar, hepinizin ellerine ,kollarına sağlık.

hayvanları koruma ve yaşatma derneğihayvanları koruma ve yaşatma derneğihayvanları koruma ve yaşatma derneğihayvanları koruma ve yaşatma derneğihayvanları koruma ve yaşatma derneğihayvanları koruma ve yaşatma derneğihayvanları koruma ve yaşatma derneğihayvanları koruma ve yaşatma derneği2013-03-23-10.15.43
En güzeli de hayvan sever dostlarımızın katılımıyla yaptıkları katkıları oldu. Hele hele sadece Sinop merkezden değil, Ayancık’tan gelen dostlarımızda vardı aramızda. Hani bizim Ancere grubumuz.Bence bu grup, böyle hep bir arada olursa kesin yurt dışına da giderler.)))Ben Tanzanya’ya çok gitmek istiyorum mesela.))))))Ah düşünsenize şimdi hep birlikte Afrika’da Safari’deyiz.))))))))Ayy çok tuttum bu fikri artık yurt dışına açılabiliriz gibi geliyor. Nedersiniz şöyle ufaktan ufaktan açılım yapalım mı yurt dışına da.?))
Ama yakından başlayalım.Mesela Batum….Aaa çok iyi fikir gibi geldi vallahi birden. Şimdi o kadar uzak yerlerden başlayacağımıza, şuracıkta ki Batum’a gidiverelim mesela.
Dönüşte de geze geze geliriz. Trabzona uğrarız, Sümela Manastırını gezeriz……. Ayyy nasılda canım istedi bir yerlere gitmek…
Bence gidelim…Bu gruuuup……. valizlerinizi hazırlayın,eşinize dostunuza da söyleyin, haydi hep birlikte Batum’a gidelim……)))))
Batum yolcusu KALMASIIIIIIIIIIN.)))))))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.