İtiraf ediyorum!… Seviyorum…

Gerçekten doğru söylüyorum, bugün bir kez daha anladım onu ne çok sevdiğimi…
Yok böyle bir güzellik ya…Hava da güneş yoktu ama rüzgarda yoktu. Eşim haydi motosikletle Akliman’a gidelim dedi.Tamam dedim çıktık 11.30 gibi yola. Giderken hava biraz üşütse de, Akliman’da bir ara güneş yüzünü gösterince yine ısındık, hatta montları çıkardık.
Hamsilos’a vardığımızda TRT televizyonu çekim yapmış, kameralarını topluyorlardı. Ayak üstü sohbet ettik. Trt Müzikte yayınlanacakmış, Akliman ve Hamsilos’ta çekim yapmışlar. Çok güzel memleketiniz dediler. Onlardan sonrada biz çekim yaptık biraz.)))Çoğu zaman çekimlerde akıllı telefonumu kullandım.)))
Denizin durgun yüzü, gökyüzünün denize vurmuş hali, teknelerin kağıttan tekne gibi su yüzünde durup gelin gibi salınmaları….İneklerin otlayışları, çocukların koşuşturması, bir tarafta sonuna kadar açılmış Müslüm Baba müzikleriyle, sigaranın dumanını çigerlerine kadar çekip bırakıveren insan manzaralarıyla pek güzeldi bugün Sinop.

sinop-HamsilosSinop-Aklimansinop akliman2013-03-10-13.20.26sinop-hamsilos2013-03-10-12.59.36
Bu arada mangal üstünde ki etlerin çevreye yaydığı koku, yine mangal üstünde demlenen çaylar, top oynayan gençlerle Türkiye’nin yüzünü yansıtıyordu bugün Sinop.
Sevdim….Doğasıyla, insanıyla, taşıyla ,toprağıyla bir kez daha aşık oldum bu şehre…İyi ki Sinop’luyum…Bundan gurur ve büyük bir haz duyuyorum. Aşk bu olsa gerek..
Beni heyecanlandırıyor, Sinop’un manzarası….Uzakta olduğumda, Sinop yollarına düştüğümde, sevgilisini görecek bir genç kız gibi pır pır ediyor yüreğim…Ne zaman ki, Boztepe’den görüyorum onu…Ahh diyorum işte aşkım , karşımda…Boşuna yazılmıyor, üstüne şiirler, şarkılar….
Ohhh en nihayet itiraf ettim duygularımı size birkez daha ,şimdi günlüğüme geçebilirim.)))))
Merhabaaaa….İyi pazarlar efendim…Nasıl keyifler bakalım…Hala pijamaları çıkarmayıp evde mi oturuyorsunuz, yoksa sizde benim gibi kendinizi erkenden attınızmı dışarıya.?
Gününüz güzel , gönlünüzce olsun, keyfiniz ve sağlığınız yerinizde olsun yeter…
Birkaç gündür yazamadım size.Zaten biliyorsunuz perşembe akşamı geldim. Cuma günüde öğleden sonra toplantım vardı.
Hayat Boyu Öğrenme projesinin önümüzdeki süreçte yürüteceği çalışmalardan bahsedildi.Bu projeye hazırlık yapmamız istendi. 15milyon Euroluk çok büyük bir proje. Türkiye genelinde, 43 ilde uygulanıyormuş. Çalışmalar tamamlanınca Çorum’a gidilecekmiş.
O gece konservatuvarımız vardı. Haziranın 12 de olacak konserimizin çalışmalarına başladık.Yine sohbetler edildi,resimler çekildi.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarıDSC06421
Cumartesi öğleden sonrada Yalı kahvesinde çayımızı yudumladık.

dalgakıran içiyalı kahvesi önü

Ve pazar…
Bugün Akliman turuyla günümüzü renklendirdik. Bu arada motosiklet kullananlara kesinlikle kask takmalarını öneriyorum. Her zaman her yerde. Maalesef erkekler bu konuda fazla istekli değiller. Yasak da olmasına rağmen bazıları kullanmıyor.

aklimanDSC06464

 

Biz bugün Akliman’a giderken kasklarımızı taktık. Bir ara resim çekmek için motosikletten inerken, tamamen ayağa kalkmak durumunda kaldım ayakkabım eşime sürünmesin diye, ve o andan itibarende aşağıya uçtum. 1-1.25m kadar yükseklikten yere doğru sırt üstü uçtum. Hatta uçarken de aklımdan ne güzel bir duygu diye geçti.)))(Çokta güzeldi.)Sırt üstü kendimi yerde buldum. Ama ben yere düşmedim sanki sırt üstü kondum. Başımda kask olduğu , sırtımda kışlık mont olduğu için,hiçbir şey olmadı çok şükür.Hatta hoşuma da gitti.)))Ama üstüm ince olsaydı, başımda kask olmasaydı şimdi halime gülüyor değil, ağlıyor olurdum.
Demekki sevgili okurlarım, herzaman kurallara riayet edeceğiz, kendimizi koruyacağız…
Ve sizlere iyi pazarlar dilerken ben şimdi ıslama yapmak için mutfağa gidiyorum…))))Hoşçakalıııııııın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.