Seyit Saatçi…Karikatür Yarışması..

Değerli Okurlarım.
Bugün sizden bir ricam var. Sinop’lu karikatürist Seyit Saatçi, İspanya’da katıldığı karikatür yarışmasında ilk 5 e girmiş. Cuma günü son bulacak olan yarışmada Seyit Saatçi’nin 1. gelmesini istiyoruz. Böylece ,Türkiye 1. olacak, Sinop 1. olacak. Kendisinden aldığım son bilgiye göre de şu anda 23.04.2013, saat 23.00 itibarıyla 3 sırala yükselmiş.
Değerli okurlarım yapmanız gereken önce facebook’a girmeniz ve alttaki linki tıklamanız. Sonra karikatürün üstünü tıklayacak  ve  beğene basacaksınız. Yapmanız gereken bu kadar. Ama sonucu müthiş olacak. İnşallah dünyaya Türkiye’nin adını duyuracağız Seyit Saatçi  ve sizlerin oyları sayesinde.
Haydi Türkiye göreyim seni….
DEĞERLİ ARKADAŞLAR, ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASINDA FİNALE KALAN BU KARİKATÜRÜMÜN ÖNCE ÜZERİNE TIKLAYIP , SONRA BEĞENE BASTIĞINIZDA BENİ DESTEKLEMİŞ OLUYORSUNUZ. DESTEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.SAĞOLUN..
ARKADAŞLAR BAZI BEĞENİLER ÖNCEDEN TIKLANDIĞINDAN PUAN YERİNE GEÇMİYOR. ONUN İÇİN ÖNCE KARİKATÜRÜN ÜZERİNE TIKLAYIP, SONRASINDA BEĞENE BASILDIĞINDA PUAN VERİLMİŞ OLUYOR.. SELAM VE SEVGİLER. HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=539050596146994&set=a.539043362814384.1073741831.161190643932993&type=1&theater
Seyit Saatçi

Not:Arkadaşlar üstteki link sadece facebook’ta açılabiliyor.Oraya giriş yapılması şart.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.