Sinop Belediye Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Korosu….

Size önceki yazılarımda bu konseri kaçırmayın demiştim. Çok da doğru demişim, dün akşam bu koro kendini ispatladı. Bu defa sadece çocuk korosu değil, gençlik ve çocuk korosuydu. Evet dünün çocukları büyümüş, genç kız ve delikanlı olmuşlardı. Nasıl gurur duydum onlarla ve onları yetiştirenlerle.
Çoğunun çocukluklarını biliyorum. Hiç unutmam çocuk korosunda benimde ud çaldığım dönemlerde, Nagihan Karabulut daha okula başlamamıştı, ağabeyiyle koroya katılmıştı. Sınıfın en miniği ve misafir. Tutturdu bende şarkı söyleyeceğim diye. Okula gitmiyor,okuma yazması yok, ama eline nota kağıtlarından istedi, aldı o kağıdı eline, üstelik kağıdı da ters tutarak, gözleri aşka gülen şarkısını söyledi…))))Ya anlatamam size , alıp eline çimdikleyip çimdikleyip öpeceksin.)))Ben de öyle yaptım zaten.)))
Dün akşam ise sahnede tam bir genç kız olmuş,” Yalnız Sen” isimli zor bir şarkıyı ,çok da güzel seslendirdi.Çok iyiydi. Sizlerde izlerseniz videolarını bana hak vereceksiniz.

sevde üçünçüoğluDSC01587DSC01588DSC01590DSC01591DSC01595berkhan erkılıçDSC01600DSC01602DSC01604FURKAN CANDSC01619
Fulya’cığım güzelliği ve zarafetiyle ve sunuşuyla çok çok harikaydı. Geleceğin sunucusu yetişiyor, gurur duydum. Birde şarkısını dinlediğimde şaşırdım kaldım, maşallah…Ne olmuş bizim dünkü çocuklar…..Maşallah vallahi….Arkamızdan geliyorlar, bizlerde hala ileri gitmemesi için yaşlarımızın mücadele ediyoruz. Yaşların ilerlemesini de, olgunlaşmayı da önlemeye çalışıyoruz.)))))Olgunlaşma derken siz anladınız ne demek istediğimi.)))))Dilim varmadı, diğer alternatif kelimeyi yazmayı.))))
Şefimiz Nuri Hocam’da yani maşallah sevdiğim tüm şarkıları bir araya getirmiş, konser hazırlamış. Süperdi şarkılar.
Mesela en sevdiklerimden bazılarını yazayım:
Seni andım bu gece,Boş çerçeve,sensizlik haram bana,seni ben unutmak istemedim ki,yalnız sen,değmen benim gamlı yaslı gönlüme,bak yine geçti bahar,sevmekten kim usanır….ve daha bunun gibi 24 şarkı…Çok güzeldi..
Çocukların konserini dinlemekte başka zevk veriyor. Hatada yapsalar çok sevimli oluyorlar bayılıyorum onlara. Ama anacığım bunlar öyle iyi ki hata yapmıyorlar maşallah.))Hani derler ya büyümüşler de küçülmüşler.)))

Selenay Berfin Gülümoğlu-Söyleyemedim. ile ncabaci

Nagihan Karabulut-Yalnız Sen ile ncabaci

Fulya Karagülle-YOLCU YOLUNDA GEREK ile ncabaci

Azra Kuru-aşkın kanununu yazsam yeniden ile ncabaci

Özberk Gürbüz-eski dostlar ile ncabaci
Gelelim konserin bombasına…..FURKAN CAN…

Furkan Can-Bahçeye gel bahçey ile ncabaci
Kimdir bu ufak canavar henüz bilmiyorum ,öğrenirim ama konservatuvara gidince. Ya olmaz böyle şey…Süperdi. Böyle bir sahne performansı, böyle rahatlık, böyle hakimiyet olmaz böyle şey dedirtti. Sahnede o minicik boyuyla ,erkekçe oynaması, tavır ve minikleriyle sahneye çıkıp öpmemek için zor tuttuk kendimizi. Ne ise bizim yerimize Belediye Başkan yardımcısı Bahri Balfidan yaptı o işi. Aldı kucağına, öptü öptü , elindeki çiçeği de dayanamayıp ona verdi.))))

RAHMİ BALFİDANİSMET DAMAROĞLUDSC01613DSC07161
Yani gelemeyen arkadaşlarım gerçekten çok şey kaçırdılar.. Ama dua edin, elinde 2 fotoğraf makinasıyla gezen Nilgün sizin için kayıt etti birçok şarkıyı artık izlersiniz… Bu iyiliğimi de unutmayın yani.)))))
Şimdi bu konserde emeği geçen herkesi ve bu olanağı bizlere sağlayan Sinop Belediyesini canı gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız..
Güzel hafta sonları…

Not:Her çocuğumuzun videosunu yüklemek isterdim ama mümkün değil biliyorsunuz..Yükleyemediklerimden özür diliyor, hepinizi sevgiyle öpüyorum.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.