Hoşgeldin İlkbahar….

İyi ki doğmuşsun arkadaşım…
Bugün arkadaşım Beyhan’ın doğum günüydü. Arkadaşlar bir araya gelerek kutladık. Pastalar ,börekler derken, kaloriler geldi yine.)))

2013-04-25-15.14.202013-04-25-15.15.502013-04-25-15.16.26
Hep böyle güzel günlerimiz olsun inşallah.İyi ki doğmuşsun arkadaşım, iyi ki seni tanımışım. Ve sana çok çok güzel sağlıklı, bol seyahatli mutlu yıllar diliyorum.Seyahatlerimiz birlikte tabii.))))
Bugünde bir güzeldi hava. İlkbahar kendini iyice hissettirdi. Güneşi görünce yazı, yaz değince denizi özledim. Deniz değince, gemiyi, gemi değince de yurt dışı seyahatlerini özledim.)))
İnşallah Allah bu senede bir yerlere seyahat etmeyi nasip eder.
Her yıl bu aylar çok meşgul olduğum aylardır.Konserimizin bu aylarda olur, sergilerimiz bu aylarda olur,seyahate ekseri bu aylarda çıkarız.Baharla birlikte yoğunluğum da artar.Sonra yaz gelir kurslar biter, sergiler biter tatil başlar. Bu sene ramazanda 10 temmuzda başlıyor. Ramazan ayını çok seviyorum. Oruç tuttuğum için sabah erkenden işlerimi bitiriyor ve öğleden sonra ,uzun günlere dayanabilmek içinde yatıp kitap okuyorum. Sonrada kalkıp yemek hazırlıyorum. Ve iftar sonrası yürüyüşlerimizi ve geç saatlere kadar dışarıda vakit geçirmemizi çok seviyorum. Ve onun içinde ilk baharla birlikte bu düşüncelere kapılmak beni mutlu ediyor.))
Hoş geldin ilk bahar…İsmin gibi bahar getir yaşantıma, kıpı kıpır sevinçler getir, güzel günler getir güneş gibi içimi ısıtan….Hoşgeldin İLKBAHAR….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.