Bak sen şu yeşil fasulyeye……..

Nasılsınız? Nasıl gidiyor yaşam?Ben iyiyim resim yapmaya devam ediyorum. Bugün kızımın istediği bir resme başladım. Kursumuz bitmeden, bir iki tane daha yapmak istiyorum. Ama havalarımızın güzel oluşu, insanı daha çok dışarı atıyor. Salı günü resim kursum vardı, ardından arkadaşlarla Müşkülpesente gittik. Pidesi harikaydı.

Müşkülpesent2013-05-02-13.00.28
Çarşamba günü 1 Mayıstı ,akrabalarımla Yalı Kahvesine gidip kahvaltı yaptık. Parklar, çay bahçeleri de doluydu. Kahvaltı sonrası ana caddeye çıktığımızda 1Mayıs yürüyüşü vardı, çok kalabalıktı.Çevre ilçelerden de birçok grup katılmıştı.
Bir gün geç kalmış olsamda, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramınız kutlu olsun.

DSC07221DSC07238DSC07219
Bugün de sis vardı. Güneş sonra yüzünü gösterdi. Dışarı çıktığımda kimi kısa kollu , kimi uzun kollu , kimi montlarla dolaşıyordu. Bu havalarda insan ne giyeceğini şaşırıyor.
Bugün nöbete gidiyordum odaya, engelliler için kaldırıma yapılan eğimden yürürken, sağ ayağımla büyük bir taze yeşil fasulyeye bastım ve kaydım. Sol ayağım dümdüz öne,sağ ayağım arkaya gitti.)))Dizim yere çarptı.Nasıl düştüğümü anlamadım önce. Sonra fasulyenin ve benim ayakkabının marifeti olduğunu anladım.Altı düz olan bir Hush Puppies ayakkabım var ve bu ikinci düşüşüm onunla. Bu da gösteriyor ki, ayakkabıyı postalamam gerek. Şimdi diz kapağım acıyor ama, geçer.Merdiven çıkarken zorlandım. Buna da şükür daha kötüde olabilirdi. Yaptığım pilatesinde faydasını görüyorum işte.
Sevgili günlük çok fazla haberler yok bende. Evde resim yapınca fazla haber olmuyor.Ama 13 gün sonra çok haberlerim olacak size inşallah. Biraz sabredin.)))
Şimdilik sizlere iyi geceler diliyorum. Kendinize iyi bakııın..Yürürken de, yeşil fasulyeye , muz kabuklarına, salatalık kabuklarına dikkat edin basmayın.))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.