GRUP HASBİHAL’in 2. konseri…..

Merhaba sevgili okuyucularım. Bol güneşli, güzel bir Sinop gününden hepinize sevgilerimi yolluyorum.
Bakalım şimdi ben günlüğümü tek elle nasıl yazacağım.?(((((İş başa düşünce ister istemez yapılıyor. 4 gündür sağ elimi ve kolumu kullanamıyorum.Şu anda hem sargılı hemde yukarıya doğru boynumda asılı.Sinir sıkışmasından şüphe ediyorlar, aile hekimi beyin cerrahına görün dedi.Ben de geçer umuduyla ilaçlara sarıldım.Dün gece ilaçlarda fayda etmedi,çok sancım vardı. Şimdi tek elle günlük yazıyorum. İmla hatalarım çok olacaktır şimdiden affola.
Çok fazla resim yapmam bunu tetikledi, ardından da ceviz kıracağı ile ceviz kırınca ,çalışamaz hale geldi.Ben de sağlağım ve böylece iş yapmam zorlaştı. Arkadaşlarım nazar değdi sana diyorlar, halbu ki devamlı okurum,değmişmidir dersiniz?))))Neyse olan oldu şimdi iyi olmaya bakmalıyım.
Sevgili okuyucularım,dün akşam Grup Hasbihal’in konserindeydim.İlk konserlerine gittiğimde hayran kalmış, sanki Harbiye Açıkhava sahnesinde ünlü bir şarkıcıyı izlemiş hissine kapılmıştım.15 ekim 2011 de ilk konserlerini izledikten sonra Buket anne oldu, çalışıyor da, artık böyle bir çalışma yapmaz diye düşünüp, üzüldüm. Ama 1 hafta önce facebook tan gelen konser daveti beni şaşırttı ve çok mutlu etti.Ve dün akşamda merak ve heyecanla beklediğimiz konsere gittik. Yerler numarasız olduğu için erken gittik, yerimize çok güzeldi. Her yer doldu ilerleyen dakikalarda.Ve Grup Hasbihal sahne aldı.Önce enstrümantal dinledik ve ardından Buket Özkaptan Kaya kırmızı tuvaletiyle sahneye çıktı.Doğum kilolarını vermiş,zarif harika bir görünüm kazanmıştı.Tıpkı eskisi gibi.Ve bize gerçekten unutulmaz bir gece yaşattılar.

grup hasbialgrup hasbialbuket özkaptan kayabuket özkaptan kaya,grup hasbial
Sanat müziğiyle başladı,sonra potporileriyle hareketlendik,sonra çok sevilen eski şarkılara geçti, pop söyledi, Karadeniz ve Neşet Ertaş türküleri söyledi.Hepsi birbirinden güzel şarkılardı, sahne performansı da çok iyiydi.Çok sevdiklerimi de videoya, gelemeyenler veya dün geceyi birkez daha yaşamak isteyenler için çektim.


Buket Kaya -Çaresizim www.nilguncabaci.com ile  ncabaci

Buket Kaya -Seninle başım dertte www… ile ncabaci

Buket Kaya -Firuze www.nilguncabaci.com ile ncabaci

Buket Kaya- Yalan Dunyada-www.nilguncabaci.com ile ncabaci


Buket ın sahne performansI www.nilguncabaci.com ile ncabaci
Grup elemanları daha bir fazlalaşmıştı.Buket tanıttı ama hepsinin isimlerini aklımda tutamadım. Sadece şu anda ismini bildiklerim Ud da Kemal Koç arkadaşım, sazda Yılmaz Küçük ve gitarda Nadi Kantarcıoğlu hocamdı, Kanunda Serkan vardı.Daha ney vardı,keman,ritm, bateri ve yine bir gitar.Hepsi süperdi.Tek tek kutluyorum ve isimlerini hatırlayamadıklarımdan özür diliyorum.Kemancı arkadaş sadece kolları ve elleriyle değil, tüm bedeniyle çaldı kemanını, çok tatlı bir gençti.Hepsinin yolu açık olsun. Bizlere çok güzel bir gece yaşattıkları için tüm ekibe teşekkür ediyorum.
Ve özelliklede genc anne Buket’e ve onu destekleyen eşine ve ailesine.Teşekkürler Grup Hasbihal, iyi ki varsınız….Enkısa sürede görüşmek ümidiyle.
Not:Sol elimde ağrımaya başladı, ister misiniz bundan sonraki günlüklerimi konuşarak kaydedeyim.:)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.