Sinop Üniversitesinin Konseri..

Merhaba günlük…
3 gün olmadan yazayım dedim.Dün çok rüzgar vardı. Gündoğrusu olduğu içinde bayağı üşüttü.
Arkadaşlarla Elika Cafe’de buluştuk.Bir ara dışarıda güneşin altında oturunca kemiklerimiz ısındı.)))Sonrada içeri girip mantımızı yedik. Ben yarım porsiyon mantı tercih ettim. Çok nefisti. Neden yarım porsiyon ,çünkü 20 mayısta diyetisyenle randevumuz var. Biraz kilo verip karşısına çıkalım ki, mahcup olmayalım ama değil mi?)))

DSC07272DSC07273
Akşamda Sinop Üniversitesinin Türk Sanat Müziği ve Pop Müziği konseri vardı. Kocaman bir sahne kurulmuştu Atatürk Anıtının önüne.Üniversitenin konseri parkta vermesi, Sinop halkınında izlemesine vesile oldu. Çok teşekkür ederiz bizleri düşünen yetkililere. Ama çocukların şansına o kadar çok rüzgar vardı ki , çok üşüdük. Ahh birde kızlarımız incecik giyinmişler, kısa kollu yazlık elbiselerle dondular vallahi. İçimiz acıdı. Gidip evden şal getiresimiz geldi bazılarına. Aman hasta olmasınlar da. Gençlik var serde, belkide üşümemişlerdir.)))

DSC07280DSC07284DSC07290DSC07292
Türk sanat müziği konserinde sahneye çıkanlardan sadece Gonca Gülay ve İbrahim Öksüz’ü tanıyordum. Çok iyiydiler. Diğerleri de iyiydi.Pop Konseri başladı daha sonra. Kızlar mikrofonu ,erkeklerden çok daha iyi kullandılar.Erkeklerin söylediği pop şarkıları maalesef anlayamadık. Sadece müzik ön plana çıktı. Müziğin sesi fazlaydı desem, o zaman neden kızların sözlerini daha iyi anladık???Rüzgarda çoktu,ses de dağılmış olabilir.Ben emeği geçen herkesi kutluyorum.Hepsi çok sevimlilerdi. Sahnede gençlik rüzgarı estirdiler. Gonca’cığım da maşallah Sanat Müziğindeki performansını , popta da gösterdi, kutluyorum tekrar.

İbrahim Öksüz ile ncabaci
Ömer Hocam şeflik yaptı.Ömer Hocam maşallah,sizi de kutluyorum.))
Yalnız birşey dikkatimizi çekti,sunucu bayan, sunuşunu çok iyi yaptı.Önce öğrenci sandım, sonra hoca olduğunu öğrendim. Eğer kaybolan yaşlı bayanın anonsuna, kaybolan cep telefonu kadar önem verseydi çok iyi olurdu. Kaybolan teyzeyi anons ederken kahkahalarını tutamadı, bu da hoş karşılanmadı tabii.Kaybolan teyzenin ailesine daha saygılı olmalıydı diye düşünüyorum…..Neyse bazen oluyor böyle hatalar.Hocada ilk kez böyle bir anons yaptığını söyledi.Eminim tekrar bu tip bir olayla karşılaşırsa, daha dikkatli davranacak ve konuşacaktır.
Çoğunun resimlerini çektim, fakat malesef çoğu karanlık çıktığı için burada yayınlayamayacağım. İyi çıkanları sadece koydum.Saat 22.30 gibi konser bitmeden ayrılmak durumunda kaldık soğuktan.
Ben tekrar Sinop Üniversitesi yöneticelerine buradan çok teşekkür ediyorum, dün geceki konseri bizlerle paylaştıkları için.
Ve gençler hepiniz süpersiniz.. İyi ki varsınız…Sizleri seviyorum…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.