Ben sizi özledim…

İyi akşamlar.Sizi bilmem ama, ben sizlerle iletişimi özledim. 3 gün ses kaydı yaptım, fakat yazmanın daha hoşuma gittiğini gördüm.
Malum hala kolum alçıda.Ama şükürler olsun ki ağrım yok.İlaç almaya devam ediyorum. 2 gün önce parmak üstümün sargısını kestirdim hava alsın diye ama bu defada parmaklarımı kullanmaya başladım,sonrada hafif ağrır gibi oldu korktum bugün yine sardırdım. Şu anda yazarken, sağ elimin başparmağını kullanıyorum.Yinede korkudan kısa yazacağım.El böyle olunca fazlada faaliyetim olmuyor.
Düşünüyorum da tek elle neler yapmaya başladım. Önceleri imkansız diye düşündüğüm şeyleri şimdi tek elle yapabiliyorum.Gerçekten sevgili okuyucularım, her uzvumuzun kıymetini bilelim, onları hor kullanmayalım.
Bu arada bir gün Dizdaroğlu köyüne gittik.Arkadaşım bize mısır pastası yaptı.Bahçeler yemyeşil olmuş, armutlar elmalar yeni çıkıyor, bahçelerinde civcivler dolaşıyordu. Bu arada ağacından bol bol kara ve beyaz dut yedik. Ağaç dan koparıp yemekte başka bir tat veriyor.Yeşillikler arasında ruhumuz dinlendi.

2013-06-03-13.23.14213
Ayın 12 sinde Sinop Belediye Konservatuvarımızın T.S.M.konseri var. Biletler satışa sunuldu. Kaçırmamak için bilet almada acele edin.16 yıldır ilk kez konsere katılamayacağım.Bakalım seyirci tarafında oturup izlemek nasılmış göreceğim.Bu konserimizde sunuculuğu Tülin arkadaşım yapacak.Ben şimdiden her bir arkadaşıma başarılar diliyorum.Ve çok güzel bir konser olacağından da eminim.

DSC07597DSC07607
Sizlere iyi geceler diliyor,kandilinizi kutluyorum.Sinop’tan sevgiler.Kendinize iyi bakın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.