Sayılı günler….

 

Merhaba sevgili günlük. Kısmetse kolumdaki alçının çıkmasına 6 gün kaldı. Ve inşallah umut ediyorum ki bu defa doktor çıkaracaktır.

Son 2 günüm bayağı yoğundu. Dün Esnaf Ve Sanatkarlar Odası yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımızla yeni valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger ‘i ziyarete gittik. İlk intiba olumluydu. Sorunlarımızla ilgilendi, dinledi.Ben kendisine tekrar hoşgeldiniz diyor,bu görevinin Sinop’umuz ve kendisi için hayırlı olmasını diliyorum.

sinop valisi yavuz selim köşgerDSC07621

Bu arada kültür müdürlüğünde fotoğrafçı Atilla Alp Bölükbaşı’nın resim sergisi açılmış, sergiye ancak 2. günü gittim,çok farklıydı.Konusu su damlacıkları.Bir çiçeğin üstünde, bir yaprağın veya dalın üstünde çok yakından çekilmiş su damlacıkları. Bazı damlaların içinde de değişik görüntüler vardı.Çok enteresan geldi, beğendim.Sizlerde google dan, bu sanatçının değişik fotoğraflarına bakabilirsiniz isterseniz.

atilla alp bölükbaşıatilla alp bölükbaşıatilla alp bölükbaşı

Dün akşam son konser provamız vardı. Çarşamba akşamı Halk Eğitimi Merkezinde konserimiz var.Bekleriz.17 yıldır ilk kez sahneye çıkmayıp, seyirci tarafında izleyeceğim konseri.

Dün gece icra sonrası arkadaşımla Keyif Cafe’ye gittik.  İlk kez gittik ikimizde, servis ve sıcak çikolata çok iyiydi. Resimlerimizi çeken Gülçin’e çok teşekkürler.)))

keyif cafe

Bu akşamda Sinop Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının düzenlediği konser var, Atatürk anıtı önünde.

Mehteran Takımı’nın, eski garajlardan, saat 18.00de yürüyüşüyle başlayacak konser. Geceye  Ali Kınık,Ozan Erhan Çerkezoğlu katılacak.İlanlarında Ülküde Birlik Açık Hava Şölenimize Tüm bayrak sevdalıları davetlidir yazıyordu.

Atatürk anıtının yanına koca bir sahne kurulmuştu biraz önce gördüm.Sevgili günlük şimdilik müsade istiyorum senden. Malum akşam yemeği saati yaklaştı.

Haydi hoşçakalııın…

Not:Geçen gün Dizdaroğlu köyünden gelirken çektiğim fotoğrafları da sizlerle paylaşmak istedim. Güzel değil mi?

DSC07615sinop karayolu2013-06-06-16.25.07

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.