GüNAYDIIIIIN…

Ay büyük harfle yazınca sanki bağırmış gibi oldum değil mi.?)))))
Yok yok bağırma yok….Nasılsınız sevgili okurlarım. Sizlerden çok uzak kaldım. Ama şartlar öyle gerektirdi.Malum bildiğiniz gibi 3 haftadır kolum alçıdaydı ve yazmakta çok zorluk çekiyordum, daha doğrusu baş parmağım dışında sağ kolumu hiç kullanamadım. Çok şükür dün açıldı. Alçıyı çıkardılar aa baktım elim , parmaklarım oynamıyor, korktum birden, bu böylemi kalacak yoksa dedim. Neyse kullandıkça açılır dedi oradaki bir görevli ve bende yavaş yavaş kullanmaya başladım. Doktor fazla kullanma ve ağır kaldırma yoksa tekrarlar dedi. Artık o riski göze alamam. Gerçekten çok sancı çektim. Kımıldattığımda çok ağladım, hemde böğürdüm resmen.(((Çok şükür artık geçti. Bu sene ki gibi artık devamlı resim yapamayacağım için üzülüyorum.Artık ayda veya 2 ayda belki bir tablo bitiririm. Bu demek ki resimlerimin değeri artacak.)))))))
Ah hemen aklımdayken tekrar söyleyeyim ayın 24 de pazartesi günü saat 16.00 da Kemalettin Sami Paşa Spor salonunda sergimiz var. Bakın muhakkak beklerim gelin olur mu.?
İnanması çok güç ama ben şu anda saati 10.00 olmuştur diye düşünüyordum, baktım daha 9.00 bile olmamış. Şu sıralar akşamları 22.00-22.30 gibi yattığımdan sabahları 5.00-6.00 gibi uyanıyorum. Bu sabahta 6.30 da yürüyüşe çıktım. Gençi yaşlısı yürüyüş yapıyordu. Aaa bir dakika yaa. Aslında ben genç görmedim bu sabah hep 35 yaş üstüydü sanki. Hayırdır!!!!Gençler gece hayatı yaşadığı için sabah kalkamıyorlar mı yoksa?)))

Bu sabah deniz pürüzsüzdü, birkaç resim çektim , yürüyüş yapan kişilerin birbirine günaydın demesi hoşuma gitti. Keşke bu tanıdık tanımadık herkese dense. Denmeli de aslında. Florida-Fortland’e bir sabah yürüyüşünde inanın günaydın demeden kimse yanımızdan geçmedi. Bu o kadar çok hoşumuza gitmişti ki.Aslında illaki karşındakinden beklememeli günaydın demek için, biz desek ne olur.?Hiç birşey olmaz sanırım. Belkide örnek oluruz da daha çok selamlaşma ortamı yaratırız. Birde insan yanlış anlaşılmaktan da korkuyor bizim toplumumuzda. Ben bunu tanımıyorum neden bana günaydın dedi??Fazlada detaylı düşünmeyeceksin kardeşim. Alt tarafı Gü-nay- dın. Gününüz aydın olsun demek yani.

sinopsinopsinopsinop

Hele şu sıralar günümüzün aydın olmasına da o kadar çok ihtiyacımız var ki. Ah ahh bu Gezi Parkı olaylarına çok üzüldüm.Bazı yakınlarımın anlattıkları şoke etti. Face ve Tweeter’daki paylaşımların bazılarında ağladım inanın. Tabii bu arada çok yalan yanlış şeylerde paylaşıldı. Ama güvenmediklerime hiç itibar etmedim.
Allah’tan duacıyım, umarım en kısa zamanda uyum sağlanır.Bazı büyüklerimiz daha farklı gözlerle bakarlar olaylara da, daha da şiddetlenmeden olaylar çözülür. Türkiye’nin bu hali göz önüne alınınca, CHP li belediyemiz,bu ortamda konserimizin yapılmasını uygun görmedi. (Belediye başkanımız kalp ameliyatı olduğu için raporlu şu anda görevinin başında değil) Son 3 saat kala konserimiz iptal edince, bizde zor durumda kaldık. Bazı arkadaşlar saçlarını yaptırmış, hazırlanmışlar sahnemiz hazır, biletler satılmış, gündüz provası yapılmış, sahneye çıkmalarına( benim kolum alçılı olacağı için çıkmayacaktım) 3 saat kalmış haber geldi ki iptal…Aslında bu karar birkaç gün öncesinde alınmalı ve duyurulmalıydı. Geç kalınınca çok tepki aldı.Yani geç alınmış, doğru bir karardı bence.Ve değerli okuyucularım… Bakın ileri tarihlerde, daha huzurlu ortamlarda ,daha coşku içinde bu konserlerimizi hep birlikte yaparız inşallah. Şimdi bazılarınız kızgın biliyorum ama, sakin olun ne olur, inşallah şu ortam yatışsın, bizler sizlere daha ne güzel konserler veririz. Tamam mı?))))Gülümseyiiiiin…

sinop belediye konservatuvarı

Bugün cuma karne zamanı. Anneler, babalar, çocuklara kızmak yok tamam mı?Yok efendim Ayşe’nin kızı teşekkür almış, Mehmet ‘lerin oğlanın hiç zayıfı yokmuş,gibi emsaller göstererek sakın sakın çocuklara kızmayın. Onların hepsi birer birey.Değer verin sevin, daha çok çalıştığında neler olabileceğini, güzel dille anlatın. Ben hepsine güzel bir tatil diliyorum. Ve hafta sonu sınava gireceklere de başarılar. İyi varsınız gençler sizleri seviyorum…
Eveet….Şimdi sizlere sergiyi haber verdim, alçım çıktı dedim, konser iptal dedim..Başka ne kaldı???
Ha tamam birde bu sabah yürüyüşte belediyemiz tabela asmış hayvanlarımızı koruyan ve sürücülerin dikkatini çeken, çok hoşuma gitti.Birde şu yürüyüş yolumuz yapılsa, ne iyi olur…

DSC07657sinop600423_10151749360473900_345395934_n
Haydi bakalım güzel bir gün ve hayırlı cumalar dilerim…Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.