Latin Cuba Show & Elika Cafe…

Geçen sene gelen Latin Cuba Grubu, dün akşam yine Elika Cafe Bar’day dı. Geçen sene izleyip çok beğendiğim bu grubu bu senede izlemek istedim ve arkadaşlarımla gittim. Solist yine güçlü sesiyle bizi Latin Amerika Müziklerine doyurdu. Çok güçlü bir sesi var bayan solistin. Ve eğlendirmesini de biliyor. Hele o yarım Türkçesiyle Kuru fasulye 7,5 liraya demesi , ardından Ankara’nın bağları da büklüm büklüm yolları değip omuzlarını titretmesiyle, hepimizin sempatisini topladı. Geçen seneden anımsıyorum, Sezen Aksu’nun şarkılarını da seslendirmişti.

latin cuba elika cafedelatin cubaDSC083762013-07-03-23.18.07
Emin Özmen sunuculuk yaptı. Yıldıray Küçük ve arkadaşları geceye danslarıyla renk kattı. Bol bol Salsa yaptılar. Seyircilerden de eşlik edenler oldu. Ve gerçekten çok güzel bir gece geçirdik. Hava soğuk ve rüzgarlıydı ama içerisinin atmosferi hepimizi ısıttı.

Latin Cuba Grubu&Yıldıray Küçük Dansı ile ncabaci
Ben Elika Cafe Bar’a böyle bir grubu bize birkez daha izleme fırsatları verdikleri için teşekkür ediyorum. Bizi birazda olsa 2007-2009 yıllarına götürdüler. O yıllar Haiti adalarından Labadee ‘ye 2 kez gitmiş ve adanın yerli halkı bizleri bu müziklerle karşılamıştı. Gerçekten çok güzeldi, hele içlerinden entrüman çalan biri bana zorlada olsa yaptıkları Cd’yi satmıştı.)))Çok güzel, unutulmaz bir gezi olmuştu bizim için.Dün gece anılarımız tazelendi.

elika cafeelika cafe
Bu arada, Elika Cafe çalışanları da, teşekkürü fazlasıyla hak ettiler. Dün gece her biri arı gibi çalıştı.Süperdiniz vallahi..Hepinizi kutluyorum..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.