Özgürlüğün Elli Tonu…E L James..

Grinin Elli Tonu, Karanlığın Elli Tonu derken, 3. ve son kitabı da bitireli 2 ay oldu ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı.697 sayfalık, diğerleri gibi kalın bir kitaptı.
İlkini okuduğumda çok şaşırmış ve kesinlikle +18 den küçükler okumasın demiştim.Hatta 3 kitap da da uyarı var bu konuda.2.sinde alıştım galiba şaşkınlığım gitmiş, artık cinsel içerikliği  değil, konusunu merak eder olmuştum.Özgürlüğün Elli Tonun’da da yine heyecan dorukta.Tabii heyecan derken ben Ana ve Grey’in ilişkilerini değil de , kendilerine hazırlanan kötü oyunları kast ediyorum. Grey’in birçok korumaları olsa da acaba Ana’yı korumada yeterli olabiliyor mu?

Ama geçmişle hesapları henüz kapanmamıştır. Tam her şeye sahip gibi göründükleri bir anda, talihsizlik ve kader bir araya gelip Ana’nın en korkunç kâbuslarını gerçeğe dönüştürür…
Anastasia, Grey’i ne kadar severse sevsin,kendi bağımsızlığından ve benliğinden ödün vermeden, bu ilişkiyi nasıl yürütecek, evliliklerinde ne sorunlarla karşılaşacaklar hepsini, bu kitap da anlatıyor. Ve en can alıcı noktalardan biri, Grey’in geçmişiyle ilgili açıklamaları ve babalığa hazır mı değil mi???İşte bu kitap tutkulu yaşanan cinsellikten öte, birde bu konuları anlatıyor. Ben ilgiyle okudum…Sizi bilemem…

Ve en nihayet artık devamı yok.)))

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.