Merhaba günlük…

 

Yaz kendini iyice hissettiriyor artık. Oruçlu da olsam dün de, bugünde denize gittim. Bugün Andaç’ta saat 11.00 de sadece 2 kişi vardık. Hemen kıyıda yüzen kazlar, vak vaklayarak dolaşan yavruları,ötüşen cırcır böceklerinden başka birşey yoktu. Deniz kenarında müziği değil de, daha çok tabiatın sesini duymak beni mutlu ediyor.Deniz de pek güzeldi,oruçlu olduğum için uzun süre kalamadım denizde..İzmir müftüsünün dediği gibi olmamıştır inşallah.))))Yok yok dikkat ettim.

andaç

Bugün 4 gün oldu bile.Vallahi gün boyu hiç açlık hissetmedim daha. Sahura kalkıyorum kahvaltılık şeyler yiyorum, ayran ve su içiyorum,yeterli geliyor. Allah kolaylığını verdi çok şükür.

Çarşamba günü yeni valimiz Yavuz Selim Köşger, Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı ziyaret etti.Bilgiler aldı,durumu değerlendirdi.Hoş bir ziyaret oldu.

Havalar sıcak gidiyor diyorum ya,işte gecen akşam da çok sıcaktı, Seyir (Şahin)Tepe’ye çıktık. Püfür püfür esiyordu,hatta bir ara omzuma şal aldım. Aklınızda bulunsun şehirde yandığınız da oraya gidin. Çayınızı Sinop’un ışıltılı görüntüsüne bakarak yudumlayıp, serinleyin. Ben den söylemesi..

Dün gece Sinop’ta hava yine süt limandı, bu defa Ayışığı’na yürüyelim dedik.Nasıl güzeldi anlatamam eğer mayolarımızı götürseydik,kesin denize girerdik. Önce gitar eşliğinde canlı müzik vardı,sonrada slow müzik koydular , denizden gelen dalga şıkırtısı,gezi motorlarının renkli görüntüleri, o zamanımızın slow müzikleri, ruhumuzu dinlendirdi..

ayışığı

Allah’ım çok teşekkür ediyorum, bizlere verdiğin tüm bu güzellikler için. Seni çok çok seviyorum. Her zaman bizi koru, yardımını esirgeme bizlerden.Senin herşeye gücün yeter…Amiiin..

Not:Fotoğraf makinemdeki görüntüleri pc’ye, aparatımı bulamadığım için aktaramadım. Bunlarla idare edeceğiz artık.(((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.