T.S.M. Konseri ve Sky Kulübü Yemeği…

Şiddetli karayelin estiği, güneşin yüzünün göstermediği,serin ve yağışlı Sinop’um dan hepinize günaydın…

DSC08329sinop
4 Aydır çalışmalarımızı sürdürdüğümüz konserimiz ,12 haziranda yapılacakken, gezi olaylarından son dakika da ertelenerek, 1 temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı etkinliklerine dahil edilmişti. Dün de Sinop’taki hava muhalefetinden dolayı ,denizcilik bayramı çarşamba gününe ertelendi, ama şükürler olsun bizim konserimiz dün akşam gerçekleşti.
Çok iyi gerçekleştide ama maalesef, üyesi bulunduğum Sinop Karadeniz Yelken Kulübü’nün 2 senedir gerçekleştirerek gelenesel hale dönüştürmeyi düşündüğü akşam yemeği ile aynı geceye rastladı.Bu durumda ben de 2ye bölümdüm. Çünkü ikisinde de aklım kaldı.
17 yıldır sahne aldığım sazende ve korist arkadaşlarımla, kolumun 25 gün alçıda kalması sebebiyle, aynı sahneyi paylaşamadım. Benim yerime Tülin Gör arkadaşım,başarılı bir şekilde sunumunu yaptı.

DSC08285DSC08289DSC08290DSC08292DSC082952013-07-01-20.43.04DSC08298DSC08303DSC08304DSC08305DSC08315
Konser başlamadan , SKY Kulübünün yemeğinden kalkıp, Halk Eğitimi Merkezine gelerek, kuliste arkadaşlarımla geleneksel fotoğraflarımızı çektirdik.Sonra salona geçtim. İlk koro parçalarını dinledim, bu arada bol bol fotoğraf çektim ve maalesef arkadaşlarımın sololarını dinleyemeden tekrar yemeğe dönmek zorunda kaldım.
Aldığım duyumlar konserimizin herzaman ki gibi yine çok güzel geçtiği oldu.Üstelik sevgili şefim Orhan Yılmaz, Sinop Belediye Konservatuvarındaki görevinden emekli olmuştu. Kendisine plaket verilmiş. Şunu hemen açıklamak isterim ki, görevinden emekli oldu ama, yine ders vermeye ve koro şefliğini yürütmeye devam edecek. Yani yine hep birlikte inşallah , güzel konserlere imza atacağız.Çıtamız hep yüksek olacak.Tüm arkadaşlarımı ve sevgili şefimi birkez daha kutluyorum.Bu arada Batuhan Gencer’de konuk olarak katılmış konserimize,çok sevindim.))

Konserden ayrıldım, doğru kulübe gittim yine. Orada da arkadaşlar bir arada sohbet ediyordu. Kimi gündemde ki Gezi olaylarını anlatırken, kimide ne oldu bu Sinop’a, tacizler artmış, ama hepside yakalanmış, üstelik hiçbiride Sinop’lu değil miş diye konuşuyorlardı.
Sinop’ta rastlamadığımız bu tür olayları duyunca hem şaşırıyoruz, hem de çekiniyoruz. Hayırdır inşallah.!!!!!

skyskyskyskyskyskysky

Sonra görüşürüz daha anlatacaklarım bitmedi…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Yorum

  1. blank

    Benim yakışıklı kardeşimde orda 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.