0y 0y 000y…

 

10 gündür günlük yazmamışım. Nasıl geçmiş vakit anlamış değilim inanın. 8 gün önce kızım geldi, ardından oğlum derken bir koşuşturmadır gidiyor o günden beri.)))

Her gün orucu rahat tutabilmek için gündüzleri gezmeyip,bol bol kitap okuyan ben,şimdi ne  yatacak ,ne de kitap okuyacak vakit bulabiliyorum .

Önce oturduğum yazlık evin şekli değişti,fazlalıklar verildi. Sonra yemek fasılları, dışarıda ki çarşı işleri derken,akşam yürüyüş yapacak enerjiyi inanın çok zor buldum, hatta arada kaytardım.

Dünde hep birlikte denize gittik. Bir ara gök delindi sandım. Bardaktan boşanırçasına yağan yağmurda oğlumla birlikte yüzdük. Harika oluyor yağmurda yüzmek. Sonra da güneş açtı.

yağmurda yüzmektansu cabacısinop

Geçen hafta 2 gün peş peşe koca cruise gemileri geldi. Biri 14 katlıydı. Bizim Amerika’da bindiğimiz gemiler gibiydi. Birden çok özledik, gemi yolculuğunu harika oluyor inanın. Ve ben ilk kez yolcuların alışveriş yaptığına şahit oldum bu sefer. Çok sevindirici.

Bu arada, Aşıklar da ki deniz kenarındaki yolun genişletme çalışmaları hızla devam ediyor.Genişlediğinde çok rahatlayacak eminim.

2013-08-02-10.21.102013-08-02-10.41.33DSC085442013-08-01-15.13.15

Bugün yine hava harika, çocuklar denize gitti ama ben gitmedim, bir yandan yemekler, bir yandan reçeller yapıyorken, enerjimi denizde tüketmek istemedim.

Sabahleyin dede ve torunlarla bir fotoğraf çektim. Sabah sohbetleri çok iyiydi, ama sonra babam dışarıda düşüp kafasını şişirmiş, hastaneye götürüldü,tomografisi çekildi, kontrolden geçirildi derken, sonuçlar iyi çıkınca bizde sevindik.Allah korumuş.

2013-08-05-10.02.53

Ramazanda bitiyor, bugünü saymazsak 2 gün kaldı.kuş gibi uçtu gitti yine. Allah hepimize sağlıkla tekrarını nasip etsin. Sizlere ben şimdiden iyi bayramlar dileyeyim, bakarsınız bilgisayarı açmaya vaktim olmaz.

Bu arada yeni laptop’um yine tamirde. Bugün hem Casper müşteri servisine,hem de hepsiburda.com’un müşteri servisine epey çıkıştım. Beni arada top gibi oyanatıyorlardı. Ben dedim (hepsiburda.com)a ürünü sizden aldım,siz Casper’den iade isteyin diyorsunuz, artık Casper istemiyorum,paramı iade istiyorum dedim. Benim adıma form doldurdular bakalım ne olacak. Detayları sizinle paylaşacağım.

Şimdilik iyi günler ve hayırlı bayramlar diliyorum. Şöyle bir fırsat bulayım ,enine boyuna yazarım yine.)))Haydi hoşçakalın.

Not:Sevgili arkadaşımız Canan’ı (Kuaför)bugün kaybettik.Ailesine sabırlar diliyor, arkadaşımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.

canan gündoğdu

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.