Sinirim Tavan Yaptı….Casper Laptop & Hepsiburada.com

 

Bravvo Casper firması, Bravvo Hepsiburada.com. ….

Harika çalışıyorsunuz. Süpersiniz. İlginiz alakanız harika…Sizin ürünlerinizi alanda, sizin sitesinizden sipariş yapanlarda ne kadar şanslı böyle!!!!!..Siz iki firmaya da , yılın müşteri memnuniyeti ödülü verilmeli…

Hatta hatta ben öneride bulunayım bakanlığa ve tüketici hakem heyetinede, sizlerin firması 2013 yılı müşteri memnuniyeti ödülüne layık görülsün.

Değerli okuyucularım:

Sinirlerim tepemde. 8 temmuzdan bu yana bilgisayarsızım. Günlüğümde hep paylaşmışımdır beni takip edenler bilirler, 12.12.2012 de,hepsiburada.com dan, Casper Nirvana laptop almıştım. Ve hatta ilk defa windows 8 kullanmanın heyecanınıda anlatmıştım.Bu bilgisayarı 1387.79 tl ye taksitle aldım,ödemelerim hala devam ediyor.

casper-logo6

İlk geldiğinde sesi çok tiz çıkıyordu ama kulaklıkla dinlediğinizde ses normaldi,baktım düzelmiyor 10 gün sonra firmaya geri yolladım, baktılar, bu laptopların sesi akustik, birşey yapamayız diye geri yolladılar. Malum benim içinde ses çok mühim biliyorsunuz. Masal  ve şiir kayıtları yaptığım için. Uğraşmak istemediğim için,kulaklıkla dinlerim diye sineye çektim.

8 temmuzda fanı çalışmadı, ana merkeze tamire gitti.1 hafta sonra fanı değişti diye elime ulaştığında, aynı saatte sorunun gitmemiş olduğunu görüp, birsonraki gün yine ana merkeze tamire yolladım. 1 hafta sonra tekrar geldi bu defa da ana kart değişti, fanın ve laptopun genel bakım yapıldı diye yolladılar. Laptopu açtığımda bu defa da şarj etmediğini gördüm,fişsiz kulanılamıyordu.

Şikayetvar.com’a, sorunumu bildirdiğimde Casper firmasından bana cevap verip ürününüzü ana merkeze birkez daha yollayın ben bizzat ilgileneceğim diye müşteri servisinden Betül Hanım mail attı, bu arada aynı sorunumu hepsiburada .com’a da bildirdiğimde bana aynı adresi verip ürünü postalamamı istediler. Ve ben ürünü 31 temmuzda istenilen adrese yolladım.  Hepsiburda.com müşteri servisi, bize Casper firmasından bu ürün yapılamıyor para iadesi verin diye yazı alın ,paranızı iade edelim dediler. Casper müşteri servisi böyle bir yazı veremiyoruz, yetkimiz yok dedi. Ve dolayısıyla ben Casper’la, hepsiburada arasında telefon trafiğinde kaldım. Sonra dedim ki ne yapıyorsun ya Nilgün. Ben bu malı hepsiburada.com dan aldım benim muhatabım orası. Müşteri servisine ben artık Casper firmasıyla değil sizle muhatap olmak istiyorum dedim. Tekrar genel merkeze sizin adınıza form dolduruyoruz, size dönerler dediler ama 2 dir dönen filan yok. Bu defada sikayetvar.com’a, hepsiburada.com’u şikayet ettim. Oradan da 14 ağustosta aynı siteye cevap geldi,ilgileneceğiz diye.

Sonra dayanamadım, Casper Müşteri servisinden,Betül Hanım’a mail atıp ürünün durumunu sordum,ürünü sorduğum gün bakımı yapılıp yola çıktığını yazdı.(15.08.2013)

16.08.yani dün ürünüm elime geçti,açtım baktım üstünde bir yazı, laptopunuzun  fan kontrolü yapılmış ve bir soruna rastlanmamıştır, eğer aynı sorun için tekrar yollarsanız para talep edeceğiz diye. Güler misin,ağlarmısın?Ya ben size destan gibi şikayetimi yazıp, şarj etmiyor, fişsiz kullanamıyorum dedim, onlar eski probleme bakıp, iyi diye tekrar geri yollamışlar.Ya bilgisayar fişe takmayınca açılmıyor,şarj etmiyor kardeşim!!!!!

Ben artık paramı istiyorum. Casper filan istemiyorum. Ve birdaha da tövbe böyle internetten elektronik almam.Güya ikisi de tanınmış firmalar ama müşteri memnuniyeti diye birşeyi duymamışlar, müşterinin memnuniyeti onlar için hiç önemli değil.

Şimdi yapmayı düşündüğüm,kendime Sinop’tan yeni bir laptop alıp, bu firmalar içinde yasal yola başvuracağım…Biraz uğraşacağım anlıyacağınız ama,hakkımı alacağım.

Ohh be size içimi döküp rahatladım.

Haa birde şöyle bir sorun oluyor. 2 kez hepsiburada. Com müşteri servisini aradığımda başıma geldi,sesinizi alamıyoruz kusura bakmayın kapatıyorum değip kapattılar.Diğer konuştuklarımda, hep aynı rütin cevap, haklısınız efendim, üst bölüme sizin şikayetinizi aktaracağız.

Casperı aradığımda da , 4 sıradasınız şimdi tüm elemanlarımız meşgul,4 dakika sonra sıranız gelecek diyor bir ses, sonra 3. Sıradasınız 2 dakika sonra size sıra gelecek diyor, daha sonra beklediğiniz için teşekkür ederim, 3. Sıradasınız 5 dakika sonra size sıra gelecek diye beni cep telefonunda 11 dakika 44 saniye bekletiyor ve ben görüşemeyip kapatıyorum….Ne harika değil mi?Süper vallahi…

Çok teşekkür ederim Casper firması ve Hepsiburada.com.Size karşı memnuniyetim sonsuz.!!!!!!!!!!!! İyi ki varsınız.!!!!!!!!!!!

Not:Gelişmeleri size yazacağım…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.