3 gün 3 gece….

 

Ama artık bitti. Evet ben bu sene, 3 gün 3 gece doğum günü kutladım. Daha önce de yazdığım gibi tüm kardeşler bir aradayken 2 kez pasta kestim, 11 eylül de toplantım vardı, o gün kutlayamadığım doğum günümü, dün Beyazev ‘de kutladık.

Yine bizim kızlarla idik.Sonradan aramıza sürpiz bir misafir daha katıldı. Güzel bir gün daha geçirdik.

beyazev2013-09-12-16.38.172013-09-12-16.38.46

Tadilatından beri dün ilk kez gittim Beyazev’e.Süper olmuş.Şarkıcı Kayahan’ın neden Beyazev’i tercih ettiğini, görünce anladım.

Dün biraz rüzgar vardı.Ama yinede denize giriyorlardı.Yemeğimizi yedik.Ve şunu da anladık ki, rezervasyonsuz oraya gitmeyecekmişiz.  Mutfak kapısının üstünde yazan yazıda çok enteresan. O derece güveniyorlar kendilerine. Aferin…

Ben ve arkadaşlarımın bir kısmı karışık ızgara istediler yoktu,sadece köfte vardı, mantı yoktu, etli ekmek sadece bir tane yapabilirim dedi.Katlama yaptı neyse ki.

Gittiğinizde muhakkak önce rezervasyon yaptırın ve ona göre gidin. Oraya gece mehtap zamanı ve denizin durgun olduğu bir zamanda gideceksin,süper olur. Vallahi havalar iyice bozmadan eşimle bir akşam gitsem diye aklımdan geçiyor..Kısmet artık.

2013-09-12-13.57.002013-09-12-15.52.03sinop beyazevbeyazev mutfağı

Şu sıralar hep yemeli içmeli şeyler yazıyorum. Aslına bakarsanız istek dışı oluyor. Ama ne yapayım ki gittiğim veya gezdiğim yerlerde, ee acıkıp yiyorsun yani. Ekmek arası peynir yemiyoruz. Yesem onuda yazardım herhalde.Bu günlüğüm olduğu için yaptıklarım,yediklerim içtiklerim gündeme geliveriyor. Allah’tan diyetisyenimin günlüğümden haberi yok. Okusa ya, herhalde tebrik ederdi beni…’’Tebrikler Nilgün Hanım.. bu kadar yemeğe almıyorsunuz,sizi kutluyorum,metabolizmanız harika çalışıyor’’ der miydi acaba.)))))

Dün güzel bir kutlama oldu vesselam. Arkadaşlarımla birlikte keyifli bir gün geçirdik. İnşallah tüm senem böyle güzel geçer..Kucak dolusu sevgiler herbirinize…Görüşürüüüz…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.