4 Ekim….Hayvanları Koruma Günü…

Hafta içi sabahları hep hastaneye gittiğimden, sizlere yazacak vakitte bulamadım, haberde.Farkındaysanız zaten verdiğim haberlerde hastane ile ilgiliydi.
Ve bugün fizyoterapim bitti. Öyle geliyor ki özleyeceğim.
Bir kere, her sabah en geç saat 8.00 de kalkıyor, 9.10 da evden çıkıyordum. Şu sıralar yağmurluda olsa hava, sabahın o rüzgarını , yağmurunu ve soğuğunu hissetmek beni fazlasıyla zinde tutuyordu.Hatta bu sabah şemsiyemi açmış, evimden uzaktaki durağa yürürken,Nilgün part time bir iş bulsan çalışabilirsin bile dedim.)))İnşallah yakında resim kursumuz açılır da yine sabah koşuşturmalarına devam ederiz.))
Çalışmak güzel. Şimdi ben sabahları erken kalkmak zorunda olmasaydım, belkide 9.00 da hava soğuk diye yatıyor olacaktım. Gerçi öyle 9 lara ,10 lara kadar uyuma adetim yoktur ama,yinede en azından o saatlerde evde olurdum. Yemek ,temizlikle başlardım güne. Bakın böylede her işim yetişti, ama fazla sosyal olamadım.Sinop’ta olup bitenlerden haberim olmadı.
Fizyoterapide çok değişik insan manzaralarıyla karşılaştım. Değişik hastalıklar, çok farklı yaş grupları, hastalıkların sebepleri…daha birçok şeyi izleyip görme,hastaları tanıma imkanım oldu. Orada arkadaş olduk. Tedavisi biten hastalarla,ayrılırken vedalaştık,. Ve tabi ki beyaz önlüğü ile hastalara derman olmaya çalışan sevgili fizyoterapistimiz Oya’nın koşuşturmasını da unutmayacağım. Herkesi özleyeceğim. Geride kalan hastalara şifalar diliyorum. Bana şifa oldular,eminim diğerlerine de olacaklardır.Çok şükür elim çok iyi. Bu akşam biraz örgü yaptım, belki yarında biraz resim çalışabilirim,tabii abartmadan.)))
Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma günüydü. Hafta içi olduğu için herhangi bir etkinlik yapılmadı. Ama yarın(5 Ekim) saat 14.00 de belediyemiz, Can Dostları Yaşam Merkezine ziyaret için otobüs kaldıracak.Arzu edenler, hayvanlara sevgi göstermek, karınlarını doyurmak için, ister bir paket sütle, ister bir paket cicibebe bisküviyle veya kuru mamalarla veya sadece ziyaret etmek amacıyla bu etkinliğe katılabilirler.İnsanlar gibi, hayvanlarında sevgiye ihtiyacı var.Ve hatta tüm canlıların öyle değil mi?

Ve hayvan sevgisini daha küçükken aşılamak için, çocuklarınızı da beraberinizde getirin ne olur….

Haydi iyi geceler…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.