Bayram dediğin…. İşte o da bitiyor….

Sevgili okuyucularım, nasılsınız bakalım, nasıl geçiyor bayram?
Bizim de iyi sayılır, ilk gün akraba ve arkadaşları dolaştık, 2. gün misafir bekledik, öğleden sonra biraz çıkıp dolaştık, sonra da balığa çıktık.
Hava öyle güzeldi ki, bu arada bazı misafirler (Türkiye dışından gelen), Ayışı’n da denize bile girmişler,fotoğraflarını gördüm.Yani anlayacağınız hava öyle güzeldi. Ben bile bir ara acaba denize girsem mi diye düşündüm.Ama sonra bu fikrimden vazgeçip, balık tutmaya devam ettim. İstavrit ve çinekop vardı. Biraz da sargan tuttuk. Balıklar akşam üzerine doğru daha da çok gelmeye başladı,biz de saat 18.00 gibi dönüşe geçtik.

andaçsinop -karakumsinop

Akşam yine misafirimiz vardı, bu sabah yine derken,işte görüyorsunuz 3. günde bitmek üzere. Benim daha gideceğim yerler var . Oralara da yarın gitmeyi düşünüyorum.
İlk gün, ilk ziyaretimizi kabristana yaptık. Aile mezarlığımız bir güzel olmuş ki anlatamam. Annemle babamın üstünde çok güzel çiçekler açmış, çok güzel görünüyordu. Bol bol dua ettim..
Arkadaşlar kendime yeni bir hobi buldum. Çoktandır istediğim bir kursa yazılacağım. Ne mi?İyi bir fotoğraf çekmenin püf noktalarını öğreneceğim artık.)))Çok mutluyum çoook. Üstelik bu kurslardan biri Halk Eğitimi Merkezinde veriliyormuş,yeni öğrendim. Hemen kayıt olacağım. Bir diğer kursuda bugün Facebook’ta gördüm. SİFAD tarafından açılıyormuş.Temel Fotoğrafçılık ve fotoshop kursu.Kursun başlangıç tarihi 2 Kasım cumartesi saat 12.00 .Çevre ve Şehirçilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda.Daha fazla bilgi için,0 368 261 46 78 numaralı telefona başvurabilirsiniz. Geçtiğimiz 2 yıl yağlıboya resim kursuna gitmiştim, şimdide fotoğrafçılık. Harika olacak. Çektiğim fotoğrafları boyarım artık.)))
İşte böyle sevgili günlük….Aaa bir şey daha yazıp öyle bitireyim günlüğümü. Sizden oy isteyeceğim. Hürriyet Bumerang’ın açtığı” En Çalışkan Blog ”yarışmasına katıldım. Sizlerden bu yarışma için oy atmanızı rica edeceğim. Olur ya bakarsın sizlerden çok oy alırım, jüride beğenir bakmışınız ödül almışım.)))Ne güzel değil mi?Hayal etmesi de güzel…Hele birde gerçek olduğunu düşünün, bu daha da güzel olurdu…
Biraz sonra yayınlayacağım Bumerang Ödülleri Adayı -Oy Ver yazan kutucuğu tıklayacaksınız. Açılan yere, telefon numaranızı yazacaksınız.” Doğrulama Kodu Gönder”e basacaksınız. Telefonunuza gelen şifreyi doğrulama Kodu yazan haneye yazıp , oy veri tıklayacaksınız. Bu yarışma 11 kasıma kadar devam edecek.1 telefon numarasından ancak 1 tek oy kullanabiliyorsunuz. Bunun içinde sizden hiçbir ücret istenmiyor.Size maliyeti sıfır yani. ))Haydi bakalım oylarınızı bekliyorum.))))
Bumerang Ödülleri Oy Ver!
Sevgilerimi yolluyorum. Tekrar iyi bayramlar….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.