Bayramınız Kutlu Olsun…..

Eveeet..Şimdi bayram kutlaması sırası bana geldi…Facebook ta birçok arkadaşım bayram kutlaması yayınlamışlar. Ben de web sayfamdan tüm okuyucularımın bayramını kutlayayım dedim. Bir bayram daha geldi.Hani derler ya deliye hergün bayram diye,aslında deli olmadan hergün bayram olsa hepimize ne iyi olurdu değil mi?
Ama mümkün değil tabi.Öncelikle yarın birçok büyük ve küçük baş hayvan kesilecek. Vallahi açık söylemek gerekirse üzülüyorum bu duruma.(((((Hepsi hissediyor ,biliyor öleceklerini.(((
Hele geçmişte yaşadığım bazı olayları hatırladıkça içim ürperiyor.Şimdi burada yazsam sizide üzerim,onun için fazla deşmemeyim en iyisi. Allah’ın takdiri diyor,burada kapatıyorum bu konuyu.

Kesenlerin kurbanını Allah kabul etsin. İnşallah gerekli yerlere ulaşır, et yüzü görmeyenler veya çok az görenler bari bolca protein yemiş olurlar. Yoksa kurbanını kes 3/4 nü kendine ayır ,at dondurucuya olmuyor yani…Madem kesiyorsun kurallarına  da riayet et.Ben de çok doluymuşum yaaa. Allah Allah, yazdıkça yazasım geliyor.
Biraz önce facebook ta gezinirken gördüm,sevgili Levent Bektaş bir şiir yazmış,üstte yayınladığım resmin altına:
NASILSA..
Nasılsa vermişler hakkımda hüküm fermanını
Nasılsa yarın insanlara bayram,bana ölüm..
Son defa Sinop”ta bir şehir parkında dolaşalım,
Bir iskeleyi göreyim be gülüm…
Levent Bektaş
Acıklı bir şiir olmuş,ama doğru.Kalemine sağlık, sayın Bektaş.
Evet sevgili okuyucularım: Bayramınızın şeker tadında, mutlu, huzurlu ,sağlıklı geçmesini diliyorum. Ve inşallah sevdiklerimizle birlikte, daha nice bayramlar kutlarız.
Hoşcakalın…..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    BİR BAYRAM DAHA..! BEN KENTİN MUTLU ÇOCUK YÜZLERİYLE DOLU SOKAKLARINDA; SEN UZAK BAŞKA BİR YERDE OLACAKSIN…SABAH UYANDIĞIMIZDA ÇOCUKLUĞUMUZUN MUTLU BAYRAMLARINI HATIRLAYACAĞIZ İKİMİZDE…AMA GÜLÜMSEMELERİMİZ DUDAKLARIMIZIN KIVRIMLARINA SAKLANACAK..SEN UZAK BİR KIYIDA;BEN AYAZA BÜRÜNMÜŞ BU KENTTE; ESKİ BAYRAMLARI ANIMSAYIP YÜREĞİMİZ BURKULACAK…*****
    EN GÜZEL VE ÖZEL BAYRAMLARIN OLSUNNN CANIM BENİMMM <3 3

  2. blank

    Çok öpüyorum canım. Ayrıca güzel dizeler içinde teşekkürler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.