İnternetten Alışveriş..

Bir türlü Pc nin başına oturup da günlük yazamadım. Şu sıralar yine işim çoktu. Boş zamanımda da ya arkadaşlarla beraberdik veya dikiş dikiyordum. Kurslarım başlamadan birşeyler dikeyim istedim.2 elbise bitirdim. Şimdide kızıma birşeyler dikiyorum.
Dün hava çok güzeldi, arkadaşlar parkta kahvaltı yapacaklarmış , ben de gittim ama kahvaltı yapmıştım, meyve saatimde bende elmamı yedim. Şu sıralar maşallahım var, hem yürüyüş yapıyorum, hem de yediklerime dikkat ediyorum.

2013-10-22-11.11.50

 

Ve bu arada facebook’ta 2 gecedir pişirdiğim yemeklerin resimlerini yayınlasam da yediğimi sanmayın,sadece pişiriyorum. Ve biraz tadıyorum.))
Bugünde anne tarafımın akrabalarıyla beraberdim. Aman aman amaaan…Neler pişirmişler, nasıl hazırlanmışlar anlatamam. Ben sadece 3 küçük zeytinyağlı yaprak dolması yedim.)))Kendimi kutladım. Akşam da bizde işli tavası vardı. Pek güzel olmuştu vallahi, biraz ondan yedim tabii. Senede bir yapıyorum ,yenmez mi.?)))
Hatta bir sene Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yemek yarışmasında, işli tavasıyla 2.lik ödülü almıştım.)))Yani iyi yaparım.)))

işli tava
Artık düzenli yürümeyi adet haline getirip, yaşantıma iyice sokmak istiyorum.Malum önümüzde kış olduğu için şimdiden tedbirimi alıp hazırlıklara başladım.İlk olarak yağmur geçirmeyen spor ayakkabısı aldım ve hem de internetten.
Neden şaşırarak yazdım. Bu aya kadar internetten, hiçbirşey sipariş etmemiştim, bazı elektronik malzemeleri de oğlum sipariş etmişti. Ama ben ilk kez sipariş vermeye başladım.Bir pantolon, bir manto, bir mont ve ayakkabı aldım. Pantolon büyük geldi, hemen değiştirdiler, ayakkabımı da öyle ..Çok kısa sürede yenileri geldi. Ellerinde yoksa da hemen paramı iade ettiler. Ben bu işi sevmeye başladım. Aslında fazlada sevmemek lazım, bu seferde dozu kaçabilir.))
Ama Sinop’ta olmayan şeyleri bu şekil tedarik etmek de çok kolay oluyor hani.
Evet şimdilik bu kadar yazacaklarım diyorum ve sizlerden eğer hala daha vermediyseniz oy rica ediyorum. Hiçbir maddi külfeti yok . Sadece 1 dakikanızı alacak o kadar.)))Altta ki resmin üstünü tıklayın ve gerekli yerleri doldurun hepsi o kadar.))
Bumerang Ödülleri Oy Ver!
Teşekkürler ,iyi geceler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.