Özlemişim arkadaşlarımı….

Bu sabah yine usta gelecek ve balkonumun demirlerini takacaktı. Hangi usta verdiği sözde durdu ki Sinop’ta.((((Dün geleceklerdi, bu sabaha ertelendi. Bu sabah bekledim, gelen giden yok. telefon açtım, patron Üniversiteye gitmiş de, aramış ta, aaa öylemi gitmemişler mi? demiş de…..v.s …..v.s…Hepsi hikaye . Adamın dış görünüşe güvenip üstelik parayı da peşin verdim. Ben hayatta böyle bir hata yapmazdım, nasıl yaptım bilmiyorum.((((( üstelik kendisine de dedim ki, bugün yarın yapmanız önemli değil, sadece bana gerçekten gelebileceğiniz günü söyleyin. İnanın bayramdan sonra dese, yine tamam diyeceğim. Ama söz verip gelmemeleri beni çileden çıkaran..
Öğleden sonra stresimi atmak için yürüyüşe çıktım. Yine Radar’a yürüdüm. Nöbetçinin önünde ki DUR tabelasına kadar gittim. Dönüşte güneş de çok güzel ısıttığından yolumu uzatmak bahanesiyle aşağı yollara daldım. Ne kadar değişik görünümlü evler yapılıyor.Her yerde inşaat vardı. Ahh dedim bir zamanlar bomboş araziydi. Vapur geldiği seneler, yolculuklarımda gemiye bindiğimde tepede sadece abimlerin evi vardı. Bakın derdim arkadaşlara işte karşıdaki ev abimlerin.)))Hangisi diye sormazlardı tek ev oydu çünkü…Ya şimdi…Bulana aşkolsun. Zaten çarpık yapılaşmadan heryer taş olmuş.(((
Neyse yürüyüşlerim de birde Sinop Belediye Konservatuvarına uğrayıp, arkadaşlarımı ve hocalarımı göreyim dedim.Özlemişim hepsini.Çaylarını içtim,sohbetimizi yaptık, güzeldi buluşmamız. Zaten 25 Ekim de icramız başlıyor.Heyecanla bekliyoruz. Bu arada dersler de aynı hafta başlıyor. Eğer çocuğunuzu veya kendiniz yazılmak isterseniz bu hafta son ona göre.Pazartesi, çarşamba sanat müziği, salı ,perşembe halk müziği ve batı müziği dersleri var.Enstrüman çalışmaları da o geceler detaylı verilecek.Saat 18.00-20.00 saatleri arasında unutmayın ve kaçırmayın derim…

Rüstem Kaya
Bu arada Rüstem Kaya Hocamız eşi ve oğluyla konservatuvara geldiler.3,5 yaşındaki oğlu Oğuz’un süper bir müzik kulağı var. Çok tatlıydı, bir ara babası saz çaldı,o da aynı ritm de vurdu darbukaya. Bayıldım bayıldım.))))Konuşması ve herşeyi sorması……Çok tatlıydı..Allah bağışlasın.
İşte sevgili günlük…Bugünde böyle geçti…Sizin gününüzde güzel ve stressiz geçmiştir umarım. Hepinize kucak dolusu sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.