Koşan Kuzular….

Günaydıııııııın….
Sımsıcacık, güneşli, rüzgarsız Sinop’um dan hepinize sevgiler. Hava güzel , günlük güneşlik olunca insan kendini çok daha iyi hissediyor. 3 gündür evimde usta çalışsa da, sular ara ara kesilse de yine de iyiyim. İyi düşünüyorum.)))
Balkonumun mermeri ve korkulukları değiştik den sonra sıra yerlerine gelmişti,şimdi o da bitmek üzere kısmetse yarında boyacı gelecek ve balkon bitmiş olacak,her tarafı açık ama ben yeni yapıldı diye artık orada oturur çayımı içerim, olmadı kabanla otururum değil mi.?)))))))))
Aslında bahara doğru yaptıracaktım ,sonra baktım arkadaşlarım şimdi tadilat yaptırıyor ben de bunu aradan çıkarayım dedim.Böylece onlarla birlikte ben de birşeylerle meşgul olmuş oldum.))
Artık hergün yürüyüş yapıyorum, daha sağlıklı besleniyorum.Şekere sınırda oluşum beni korkuttu.Doktorumun yürüyüş ve spor önerisini uyguluyorum. Çok da iyi oluyor. Yürüyüş güzergahımı artık değiştirdim. Bu defa Kumkapı’ya doğru yürüyorum. Şansıma karayel de yok birkaç gündür, deniz sakin, manzara çok güzel. Sizin içinde fotoğraflar çektim bakın diye.Güzel değil mi ama?

sinopsinopsinopsinop
Bu arada boş oturmak bana göre olmadığını birkez daha anladım ve sıkıntımı gidereyim diye dün dikişe başladım. Cİcili biçili bir elbise dikiyorum, güzel olacağını umuyorum.
İşte böyle sevgili günlük, maaalesef pek haberde yok. Ev de olunca bir haber de olmuyor. Biraz gezip dolaşmam, aktiviteleri takip etmem lazım. Hele şu usta işlerim bitsin,ardından da bayram zaten. Uçup giden günleri, bizlerde koşarak yakalamaya çalışıyoruz.
Ay nasıl manzara geldi gözümün önüne biliyormusunuz.?))))Kırda kuzular hoplaya zıplaya koşuyorlar. Ellerinde renkli renkli balonlarla çocuklar da koşuyorlar.İlköğretim okullarındaki Hayat Bilgisi kitabındaki resimlere benzedi tarifim.))) Halbuki ne hayat bilgisi kaldı, nede koşan kuzular, önümüz kurban bayramı,koşsa koşsa danalar koşar o da kasapdan kaçmak için değil mi?
Haydi güzel günleriniz olsun. Siz de güneşin tadını çıkarın ,yoksa işiniz, atın kendinizi dışarıya parklara……
İyi günler diliyorum. Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.