SKY Seçimleri ve Liseden arkadaşlarım….

Bugün yine yoğun bir gündü…Sinop Karadeniz Yelken Kulübünün seçimleri vardı. Ben de oy kullanmaya gittim. Hem de arkadaşlarımla görüşmüş oldum.
Yönetim kuruluna Oğuz Özcü, Cenker Sencer, Ebru Batmaz, Esen Gönener, Nesrin Kaya, Ufuk Yücel Uğur, Ali Yalçın seçildiler.Tek listeydi. Bu arada yönetimde 3 bayan arkadaşımın oluşu beni çok mutlu etti. Kutluyorum hepsini ve başarılar diliyorum . Eminim güzel çalışmalar yapacak ve sporcularımızı çok iyi yerlere götüreceklerdir.Onların ve antrenörlerin üstün çalışmaları, SKY Kulübünün ismini devamlı gündemde tutacak, Sinop ‘un tanıtımına da katkı sağlayacaktır. Ben tekrar arkadaşlarımı kutluyorum.
Bu arada sporcularımızı , onları yönlendiren ailelerini de kutlamadan geçemeyeceğim..İyi ki hepiniz varsınız.

sky
Saat 15.00 de seçimler bitti. Beni Karainci’de bekleyen liseden arkadaşlarımın yanına gittim. Hoş sohbet, gülmeli, bir gün geçirdik. Çocuklar gibi şendik. Bol bol resim çektik ve çektirdik. Hava çok güzel olduğundan sahilde yürüyüşümüzü de yaptık.
Çok güzeldi, keyifli bir gündü. 1 ay sonra tekrar buluşmak üzere vedalaştııııııııık….

2013-10-26-15.16.202013-10-26-16.17.49DSC09765DSC09766sinopsinopsinopsinop

Şimdide sizlerle vedalaşıyor, hepinize güzel bir gün diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.