Çok şükür özlem bittiiiiiii….

Aman da ne özlemişiz birbirimizi…Sarıldık,öpüştük…Tüm yüzler gülüyordu dün akşam…Nerede mi?Tabi ki Sinop Belediye Konservatuvarında…
Dün akşam ilk dersimiz başladı.Bu defa aramızda, yeni katılan birçok arkadaş vardı. Henüz herbiriyle ayrı ayrı tanışmasak da, çok iyi bir grup olacağımız arkadaşlarımızın güler yüzlerinden anlaşılıyordu. Ah birde genç bir grup var, liseden. Onları da aramızda gördüğüme çok sevindim. Taze kan her zaman iyidir.))))
Dün akşam facebook da bir fotoğraf yayınlamıştım icra gecemizden, bazı arkadaşlarımızın haberi olmadığı için gelememişler, bazıları da il dışındaymış, böylece birkez daha duyuruyorum..T.H. M de , T.S.M. icrası da dün akşam ilk çalışmasına başladı.Duyurulur efendim.)))

DSC09737sinop belediye konservatuvarıDSC09743DSC09756DSC09753DSC09757DSC09754DSC09750
Şefimiz ilk 6 eseri verdi bile..Hepside kulağınızın aşina olduğu, güzel şarkılardı.
Bu arada Neslihan arkadaşım beni rüyasında görmüş, Ah Nilgün rüyamda sen şarkı söylüyordun, ama hangi şarkıydı hatırlayamadım dedi.)))))Neslihan’cığım,İnsan bazen imkansız rüyalar görüyor işte dedim.)))Ben yine de hayırlara yordum.))))))Hayırdır inşallah, gündüz diye söylüyorum de dedim.))))))Belli mi olur.))))))
Yani dün akşam çok güzel neşeli bir akşam oldu. Mustafa’nın çaylarını özlemişiz. Hepimiz birbirimizi özlemişiz.Şarkı söylemeyi özlemişiz. Özlemek güzelmiş.))))
İcra bitti, koşturmaca eve geldim. Birde apartmanda altın günümüz vardı, ona katıldım. Komşularımı da özlemişim.)))Özlemlerin giderildiği bir akşam oldu benim için.
Ve bu sabah erkenden yürüyüşe çıktım. Bu defa yine güzergahımı değiştirdim. Çukurbağ Mezarlığının yanından yukarılara çıkıp, dağ bayır dolaştım.Bu arada Sinop sesiz ve sakin görünüyordu.

sinopsinop
İşte böyle sevgili günlük yazacaklarım şimdilik bu kadar. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim.))))İyi hafta sonları dilerim…
Bu yazıyı okuyan arkadaşlar ve özellikle dün gece icrada ki arkadaşlarım ne söz vermiştiniz.? Bana oy verecektiniz.))))Bir zahmet aşağıda ki şu OY VER yazan resmi tıklayıp , bana oy verirmisiniz.? Maddi hiçbir külfeti yok, sadece işaret parmağınızı oynatacaksınız.))))Sizleri seviyoruuuuum, hoşçakalıııııııııııın))))))
Bumerang Ödülleri Oy Ver!

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.