Türlü…

Birden yazdan kışa girdiğimiz için mi bilmem, bir türlü soğuk havaya alışamadım.Ne giyeceğime karar veremiyorum. Düşüne biliyor musunuz daha 1 hafta öncesinde kısa kollu kıyafetlerle dolaşırken, birden 10 derecelere düşünce hava şaşırdım kaldım.
Çizme giysem olmuyor, manto giysem, yok ya daha giyilir mi diyorum.))Aslına bakarsanız da tam kış gibi hava.Neyse ki bizim havamız iyi.
Bugün yağmur dindiğinde değişiklik olsun diye Radar’a doğru yürüdüm. Hem biraz da yokuş çıktım. Dikkatimi çekti yeni yeni dolmuş durakları yapılmış, yeni yeni ayakla açılan çöp konteynerleri monte edilmiş. Çok güzel olmuş. Umarım tüm çöp konteynerlerini böyle ayakla açılan şekilde değiştirirler.

2013-10-03-08.36.552013-10-06-14.06.492013-10-06-14.17.402013-10-06-14.19.21
Velhasıl sevgili okuyucularım kış geldi gibi görünse de, ben güneşli günlerin pek yakında yine geri geleceğine inanıyorum. Amaaa tekrar yazlık kıyafetlerle dolaşa bilirmiyiz bundan emin değilim.)))Herşey aslında zamanında güzel.Biz şu aylarda ince montlarla dolaşıyor olsak, bir kazak giyip dışarı çıksak çok daha iyi olurdu. Geçen hafta pazara çıktığımda ,ıspanak, pırasa,karnıbahar aldım. Hepside kış sebzeleri, havada soğuktu kış sebzelerine yöneldim ister istemez,pek tatları da yoktu aslında belkide vaktinden önce çıktıkları için.
Hava güzel olsa herhalde yeşil fasulye , patlıcan ,kabak alırdım.)))Ya biliyor musunuz aslında her mevsim tüm bu saydığım ürünler satıldığı için, yakında hangi sebzenin yazın ,hangisinin kışın çıktığını unutacağız gibi geliyor bana.
Neyse işte benim bu yazımda, yazdan kışa geçiş gibi bir yazı oldu . İdare ediverin bu defalık.)))İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.