Yarış Başladı.

Bumerang Ödülleri Oy Ver!
Bu sene yine Hürriyet Bumerang, blog dünyasının gelenekselleşen ve heyecanla beklenen Blog Oscarları için geri sayımı başlattı.Birbirinden farklı ve özgün içerik üreten bloglar, uzman jüri kadrosu tarafından değerlendirilecekler.
Türkiye’ nin en iyi bloglarının belirleneceği törende bloggerlar 6 farklı kategoride yarışacak ve en iyileri ünlü isimlerden ödüllerini alacak. Her kategoriden 3 finalistin yer alacağı ödül töreninin sonunda finalistler arasından 1 blogger da jüri özel ödülü ile ödüllendirilecek.
Blog Oscarlarının sahiplerini bulacağı ödül törenine internet dünyasının tanınan isimleri, marka ve ajans yöneticileri ve Hürriyet gazetesinden yazarlar gibi birçok ünlü isim katılacak. Ödül töreni Babylon’ da Koray Candemir’in sahne alacağı after party ile devam edecek.
İşte ben de bu yarışmaya katılmaya talip oldum. Bu yarışmada kazanılacak ödülden çok, beni ödül töreni ilgilendiriyor. O atmosferi yaşamak ve sizlerle izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
Ne dersiniz ”En Çalışkan Blog”katogorisinde sizin oylarınızla dereceye girebilir miyim?
Haydi o zaman, hiçbir mali külfeti olmayan,bu yarışma için , bana oy verir misiniz?…

Nasıl mı.?
Üstteki OY VER yazan resmi tıklıyorsunuz.Çıkan sayfada gerekli yere telefon numaranızı yazıp ,doğrulama kodu gönder’e basıyorsunuz.Cep telefonunuza bir kod geliyor ,o koduda ,doğrulama Kodu yazan boşluğa yazıp, OY VER’e basıyorsunuz. İşlem bu kadar.
Her telefon numarasından, ancak tek bir oy verebiliyorsunuz. Sizden ricam, evde kaç cep telefonu varsa, lütfen hepsini bana oy vermek için kullanabilir misiniz?.)))Çok şey mi istedim bilmem.))
Çok teşekkür ediyorum herbirinize.))))İlk oyu ben kendime yolladım. Haydi bakalım inşallah devamı gelir.))TEŞEKKÜRLEEEEEEEEEEEEEEER….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.