Diyetisyen & SPA & Cilt Bakımı & Resim Kursu..

Tabii cuma günüden beri yazmazsan günlüklerim birikir işte böyle. Bugünde bir yorgunum ki anlatamam size günlüğümü Aydın Havası yazmayı düşünüyorum.))))
Merhabaa….Nasılsınız bakalım. Havalar gibi, sizin havanızda güzel mi?.Ne bu havalar yaa…Süper, yazdan kalma günleri yaşıyoruz,kıymetini iyi bilelim.
Cuma günü diyetisyene gittik, beklediğim kadar olmasa da 1 kilo 200 gram vermişim. Benim için iyi bir rakam. En azından gramajlardan kurtuldum, kiloya dönüştü artık.))İnşallah böylede devam edecek. Bu arada kilo verişimde ki en büyük etken yürüyüş yapmam ve tatlıyı kesmem oldu. Kışında yürüyüşlerime devam etmek istediğim için şu sıralar internetten devamlı suya dayanıklı birşeyler sipariş ediyorum. Hemen hemen tamamlanmak üzere, bir tek eşofman altım kaldı, suya dayanıklı alamadığım. Onuda araştırıyorum.
Cuma günü hastaneye diyetisyene gittiğimizde , öğlen yemeğimizi hastane yakınlarında yeni açılmış, bir lokanta da yedik. Çömlek Resturant. Ne kadar leziz yemekleri vardı, çok beğendik. Bir da ki gidişimizde de pide ve lahmacununu deneyeceğiz.Sizlere de tavsiye ederim. Yolunuz düşerse bir uğrayın. Fiyatlarda çok makul geldi bize.
Pazar günü yine balığa gittik eşimle . Fazla birşey yoktu, ama bizi doyurdu yakaladığımız balıklar. Deniz geçen haftanın aksine süt limandı , dönmek istemedik.

sinopsinopsinop2013-11-03-15.57.48sinopsinop
Bugünde yoğun bir gündü resim kursumuz ayın 15 de başlayacak.Bu sene yeni arkadaşlarımızda var içimizde. Yeni derken hepsini geçen senelerden tanıyorum, bu yıl tekrar aynı sınıfta olacağız.
Geçen yıl beraber olduğumuz arkadaşlar bu sabah buluşunca ,içimizden hemen ayrılmak gelmedi, gittik öğretmen evinde oturduk biraz hasret giderdik.Çok iyi geldi.

DSC09996
Bugün çoktan beri gerçekleştiremediğim SPA işini de,Diba Kuaför’de hallettim. Gülcan’ın sihirli parmakları, yorgunluğumu aldı. Tam işim bitti çıkıyordum ki, baktım yeni bir bayan başlamış cilt bakımı, manikür, pedikür, dövme,kalıcı makyaj herşey yapıyor. Ben de cilt bakımı yaptırdım.
Bilen vardır aranızda, ben yıllar önce kuaförlük kursuna da katılmıştım, ve o sıralar devamlı cilt bakımı yaptırırdım. Ama bugün gördüm ki, herşey değişmiş, herşey modernleşmiş, bizim öğrendiğimiz tekniklerden eser kalmamış.
Süper bir uygulama yaptı Hülya Hanım bana. Bu işin okuluna giderek, eğitimini almış.Ehil ellerde bu işi yaptırmak çok çok mantıklı.Tabi gözlerim kapalı olduğu için göremedim sadece hissettim.Birde yaptıklarını bana anlattı. Serumlar,peelingler,ozonlar,elektrik akımı vererek yaptığı birçok şey…Anlatmakla bitiremem, yaşamak lazım. Şu sıralar Sinop’lu bayanlar daha güzelleşirse, sebebi Hülya Hanım olabilir diye düşünüyorum. Kendinize de uyguluyor musunuz diye sordum, tabii dedi…Ve yaşını da söyleyince çok şaşırdım. Demek ki bu işin çok faydası oluyor.)))Artık elim mahkum en az ayda bir gitmeli.Tavsiye ederim.))

hülya kurt
İşte sevgili günlük….Ancak bu kadar yazabileceğim..Artık dinlenmem lazım…O ses Türkiye’yi uzanıp izlesem iyi olacak..
Şimdilik hepinize iyi geceler diliyorum. Hoşcakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.