Eski ama ,eskimeyen dostlar…

Bir zamanlar her daim beraber olduğumuz, yediğimiz ,içtiğimiz ayrı gitmeyen dostlarımızdı onlar. Çocuklarımız beraber büyüdü, gezmelere beraber gittik.Kısaca gece gündüz beraberdik. Radarın kapanmasıyla yollarımız ayrılsa da, kalplerimizde ki beraberlik hep devam etti. Hem biliyorsunuz,en son Yunan Adaları na da beraberce gitmiştik.
Şimdi onlar Sinop’a ziyarete geldiler. Bu defa her zamankinden biraz daha uzun kalacakları için, daha çok beraber olma şansımız oldu. Dünde Akliman’a pikniğe gittik. Çok güzeldi havamız. Güneş pırıl pırıldı, rüzgar yoktu, hatta bir ara yine kısa kollu tişörtle dolaştım. Etraf da çok kalabalıktı, pikniğe gelen aileler mangallarını yakmış, etraf hamsi ızgara kokuyordu.))

DSC01982DSC01980DSC01984DSC00019
Sohbet güzeldi, dolaştık, bol bol resim çektik. Bu arada deneme çekimlerim devam ediyor. Aslında kursum başlasın birşeyler öğreneyim ondan sonra siz tutmayın beni.)))

DSC01974DSC01996DSC01991sinop aklıman

sinop aklimansinop aklimansinop aklimanDSC02055
16 kasımda fotoğraf kursum, 15 kasımda da yağlıboya resim kursum başlayacak. Yine yoğunluğum devam edecek böylece. Çalışmak öğrenmek çok güzel, Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz…Sonrada uçup giden yıllara bakıp kalıyorsunuz.
Allah’ım sağlıklı yıllar geçirmek nasip etsin. Mutlulukla kalın…
Sıcacık Sinop’um dan, sıcacık sevgiler yolluyorum her birinize….

Not:Bugün saat 16.30 da oylama sonbuluyor. Bana eğer hala oy vermediyseniz, verir misiniz?Lütfeeeen…Sizi seviyorum.))))
Bumerang Ödülleri Oy Ver!

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.