Haberlerim Var…..

Yine yazamadım.Malum yoğun günler yaşadık.Çok şükür babam şimdi çok daha iyi. Ameliyat oldu, barsakları kendi arasında dolanmış, düzeltildi. Henüz yiyecek verilmiyor, serumla besleniyor, ama iyiye gidiyor.)))
Bu arada havalar buz buz. Nasılda birden soğudu. Alıştık tabii, sonbaharı bahar havasında yaşamaya, şimdi aniden soğuklar başlayınca şaşırdık kaldık. Dün yürüyüşe çıkmıştım, tam Kaleyazısı ndayım, baktım yola beyaz beyaz birşeyler uçuşuyor galiba kar yağıyor dedim. Dikkatle baktığımda yola sabun köpüğü gibi şeylerin düştüğünü gördüm. Denizin üstü sabun köpüğü gibiydi. Sanki deniz deterjanla köpürtülmüştü. Neyin nesi anlamadım. Hiç böyle görmemiştim.
Dün sabah dişçide randevum vardı. Şikayetim diş eti kanamasıydı, meğer diş eti uzamanıda varmış Sinop’ta. Ben normal dişçiye gidecektim, beni diş eti uzmanı Merve Alaylı’ya yönlendirdiler. İlk gittiğimde bana antibiyotik ve gargara verdi antibiyotiği aldıktan 2 gün sonra tedaviye çağırdı. Ve iğneyle uyuşturup ağzımda gerekli müdaheleyi yaptı. Dişerim arasında hiç boşluk yok, çok sıkışık. Diş ipide çok zor giriyor aralarına.Birde ben günde 5 kez fırçalardım, 2 kere fırçalamım yeterli olduğunu söyledi.Yine diş ipi kullanmaya devam et dedi. ve beni 15 gün sonrada kontrole çağırdı. Şimdi çok iyiyim kanamam filan yok. Böyle bir şikayette sizlere de diş eti uzmanına gitmenizi öneririm.
Bu arada bu soğuk havalarda yine dikiş dikmeye devam ediyorum.)))Terzilik mi yapsam , ne yapsam acaba.))))))

3 Aralık Dünya Engelliler günüydü. Kaçırmış değilim ama, hastane koşuşturmalarından günlük yazamadım. Biliyorsunuz her sağlıklı insan ,yarının engelli adayıdır. Onun için empati yapalım ve ona göre hareket edelim.Ve tüm engelleri kaldırdığımız bir dünyada, yaşayalım yaşatalım.
Bu arada duymayanlar için yazayım, Sinop Belediye Başkan adayı AKP’den Hamza İnce seçilmiş. Sinop’ta çekişmeli bir seçim olacak yine. Hayırlısı diyelim. Umarım en iyi hizmet verecek olan seçilir.
Bir haber daha, 6-9 aralıkta 19. Gezici Festival Sinop’ta olacak.Halk Eğitim Merkezinde filimleri izleyebileceğiz. Gösterimler ücretsiz, biletleri de Fiyord Tur’dan tedarik edebilirsiniz.

1463662_583862475002504_299575188_n
İşte böyle sevgili günlük… Haberler şimdilik bu kadar. Hepinize sıcacık sevgilerimi yolluyorum. Kendinize iyi bakın.Sevgiler, selamlar…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.