Oğlum geldi….

Merhaba sevgili okuyucularım. Cuma sabahı oğlum geldi. Özlemişim ,hem de çoook.Dedesi hastanınca gelip görmek istedi, zaten 2 gün kalabiliyor, yarın akşam gidecek.
Oh oğlum geldi ,bütün gün beraber olacağız derken, pat diye buzdolabım bozuldu. Önce tamirci çağırdı eşim, belki yapılabilir düşüncesiyle. Ama ben ümidimi kestiğim için ,oğlumla çıktım çarşıya, dükkan dükkan araştırma yaptık. Neyse gönlüme göre bir tane buldum. Bu arada eşime telefon açıp nasıl yapıldı mı diye sordum. Biraz zor görünüyor dedi. Bu arada dondurucuda ki bütün yiyecekleri balkona taşıdık. Hava serindi Allah’tan. Birde oğlum gelecek diye çeşitli yemekler yapınca , bozulacak diye korktum, yeni buzdolabını hemen almak durumunda kaldık. Gece saat 01.00 de ben buzdolabını yerleştiriyordum. Neyse ki, fazla bir ziyan olmadı.Ama telaşı ve yorgunluğu yetti vallahi.
Bugünde liseli arkadaşlarımla oturmamız vardı, Elika’da hasret giderdik. 3 arkadaşımız mazeretleri dolayısıyla aramızda bulunamadılar, artık onlarla da öbür ay hasret gideririz inşallah.

DSC09650DSC09653DSC09655DSC09659
İşte sevgili günlük, bir günün daha akşamını yaptık. Umarım gecesi de güzel geçer. Hepinize güzel hafta sonları diliyor,sevgilerimi sunuyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.