Sinop Kültür Sanat ve Musiki Derneği Konseri….

İyi Pazarlar..
Nasılsınız bakalım, keyifler nasıl? Bugünde bitmek üzere.Bırakın bugünü, yıl bitti yıııl. Nasıl da geçti koca sene. Vallahi sizi bilmem ama, bana bu yıl, sanki 2 ay gibi geldi. Yaa bu kadar da çabuk mu geçer Allahaşkına…Geçti işte, bitti bitiyor az kaldı.
Bu yıldan beklentilerinizi nelerdi, aradığınızı bulabildiniz mi, hayalleriniz gerçekleşti mi bilmem.Benim için fena değil di. Aslında ben 13 rakamını severim ve bu senede beklentim daha fazlaydı,ama tam gerçekleşmedi. Neyse bu konuyu kapatıyorum, daha sonra başka bir gün yazarım.
Cuma gecesi konservatuvarımız vardı.İstanbul’dan ziyaretimize eski konservatuvar arkadaşımız geldi. Hacer Hanım’ı aramızda görünce çok mutlu olduk.))

sinop belediye konservatuvarı2013-12-13-21.11.37
Dün gece de Sinop Kültür Sanat ve Musiki Derneği’nin konseri vardı,oradaydık.
Şefliğini Ceyda Al’ın , sunuculuğunu Sezgin Demirci’nin yaptığı konser çok güzeldi.Bizim konservatuvardan arkadaşları da sahnede görünce şaşırdım. Bazılarının oraya da gittiğini bilmiyordum,sürpriz oldu bana.Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum.

ceyda alsinop kultur sanat musiki derneğimetin ergunDSC02067sezgin demirciYağmur görDSC02075DSC02076DSC02081DSC02083DSC02085DSC02086DSC09587DSC09588DSC09589DSC09607
Bu arada en hoşuma giden şeylerden biride ailece sahnede olmak veya ailece müzikle ilgilenmek.
Bu konserde de, baba ud çalıyor(Kemal Koç), anne (Hülya Koç) ve kızı(Damla Koç) şarkı söylüyor. Ne kadar güzel değil mi?
Konseri beraber izlediğim arkadaşımın kızı Yağmur Gör’de hem keman çaldı ,hem de şarkı söyledi. Bira ara baktım yanımda oturan annesi Tülin , göz yaşlarını siliyordu. Çok gurur verici. Onlarda ailece müzikle uğraşıyorlar, bayılıyorum vallahi.))

1497603_10152192065688900_1415916237_n
Bugün pazar, kayınpederimi biraz dolaştıralım dedik. Bir güzel giydirdik ve daha önce gittiği kahveye götürdük, orada arkadaşlarını tanıdı, sonra biraz çaybahçesinde oturduk, çok hoşuna gitti.

halit gümüş
Dönüşte ben yürüyüşü tercih ettim, baktım Halit Gümüş(Gazeteci arkadaşım) koşuyor, ne oluyor dedim. İskelede balık çevirmişler dedi. Bende iskeleye çevirdim rotamı.Balıkların bazıları ağın üstünden atlayarak özgürlüklerine kavuşuyorlardı.Balıkçı teknesi bir süre ağın etrafında dolaştı, bir balıkçı elinde bir sopa ile tekneye vurup gürültü yapıyor, balıkların ağa takılmasını sağlıyordu.
Epey bir süre izledim, baktım ağ çekmesi uzayacak ayrılmak durumunda kaldım iskeleden. Bu arada deniz kenarının da ki dolgu çalışmalarında, biraz daha yol almışlar. Bitince güzel olacak inşallah.

DSC09619
Ve yine akşam oldu….Birgün daha bitmek üzere. Şu anda konser videolarını yüklüyorum.Onlar epey vaktimi alır, bitince de bu yazımı yayınlarım.(Bitti.)

Yağmur Gör ile ncabaci

Buket Kaya ile ncabaci

Damla Koç ile ncabaci

Ozdemir Karaoğlu ile ncabaci

Neslihan Kutlu ile ncabaci

Hülya Koç ile ncabaci

vural etyemez ile ncabaci
Sizlere iyi seyirler diliyorum.Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.