Bahar geldi, gül açıldı…………….

İyi akşamlar sevgili okuyucularım….
Hemen de akşam oldu..((Halbuki gün o kadar güzeldi ki…Bugün yine sakin sesiz, cıvıl cıvıl bir gündü…
Bugün seçimimiz vardı. Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimleri. Bu hafta çoğunluk sağlanamadığı için önümüzde ki haftaya kaldı. Başkanımız ve yeni adayımız yan yana gelince hemen görüntü aldım. Haftaya bakalım sonuçlar ne olacak..Hayırlısı diyelim . Bu arada Esnaf ve Sanatkar arkadaşlarımızı oy kullanmaları için haftaya Halk Eğitimi Merkezine bekliyoruz.

ali fevzi tütüncü2014-01-19-11.46.56-1DSC09808DSC09810
Tabi ki seçimler önemli bir konu. Sizin işlerinizi kolaylaştıracak, hizmet götürecek, hakkınızı koruyacak kişiyi seçmeniz en doğal hakkınız. Benim favorim Ali Fevzi Tütüncü. Kendisiyle uzun bir süreden beri çalışıyorum. Ve gerçekten işini çok iyi bilen ve yapan, çalışkan,dürüst ve iyi niyetli, ahlaklı, biri. Şimdiye kadar kendisiyle çalışmaktan büyük mutluluk duydum. Allah yolunu açık etsin diyor, seçimlerimizde de başarılar diliyorum başkanıma.
Şu sıralarda her yer seçime giriyor sanki, bizim seçimlerimiz, ardından birlik seçimleri, sonrasında belediye başkanı seçimleri derken, bir heyecan sürüyor.)))
Biz vatandaşlara da ,sahip olduğumuz bir oyu en sağlıklı biçimde kullanmak kalıyor.
Bugün seçim tamamlanamayınca işimiz erken bitti,arkadaşımla yürüyüşe çıktık. Havayı görecektiniz!!!Allah’ım hem çok hoşuma gidiyor,hem de korkuyorum. Bu kadar güzellik beni ürkütüyor. Ya ocak ayı da bitmek üzere ama daha doğru dürüst kış göremeden ilk bahara gireceğiz. Yağmur yok, kar yok ne olacak halimiz. Bu yıl çok kuraklık çekeriz. Görüyorsunuz mikroplar kol geziyor, millet grip. Korkuyorum yani..
(5 dakika yazıma ara verdim..Neden biliyor musunuz.? Yanık kokusu geldi burnuma. Önce laptop umdan geliyor sandım. yok birşey, sonra mutfağa gittim. Meğer pencere yi açık bırakmıştım da oradan kömür kokusu girmiş eve. Özellikle bizim evin çevresinde lojmanlar var, bu kokuda onların bacalarından geliyor. Birgünde yangın oluyor sandım dumanı görünce, baktım kaloriferi yakmışlar ama ne duman…Ya kardeşim siz ne kömürü kullanıyorsunuz Allahaşkına, etraf rezil oluyor.??????)
Konudan konuya geçtim…
Havanın güzelliği bizi doğaya çekti.Karakum’a kadar yürüdük. Bu arada arkadaşımız kahve içmeye davet etti. Onuda gerçekleştirdik.

DSC09811

Sonra yine yürümeye devam. Parkda da bütün masalar doluydu. Çocuk bahçeleri, sahil ,Aşıklar Caddesi..Cıvıl cıvıldı. Martılara atılan simitler, onları da çoşturmuş olmalı ki, denize pike yaparken attıkları çığlıklar kulağa melodi gibi geliyordu….

sinop3sin
Sanki güneş, baharı müjdeliyordu bize. Bir ara hava kapasa da, o sıcaklık hep devam etti. Ama günler kısaya, tam tadını çıkaramadan akşam oluverdiiiii…
Ve bir masal gibi, bu günde bitiverdiiiiiii…..
Benim de yazdıklarım bir şiir oluverdiiiiiiii.)))))))))))))))(Allah’ım bu havalar beni şair yaptı.))))))
İyi akşamlar.
Ay azkalsın unutuyordum…Dün fotoğrafçılık kursumuz vardı.Geçen haftaki yazılıdan 94 puan almışım.)))Dün hocamız Erdoğan Purçlutepe bize diyaframın işlevini , nezaman,nasıl ve ne açıda kullanmamız gerektiğini açıkladı. Matematiksel işlemler gördük. İşte dedim en önemsediğim ve öğrenmek istediğim konuydu. Haftaya uygulamalı çalışacağız, daha bir pekişir bilgilerimiz..Haydi gözünüz aydın,yakında Nilgün’den sanatsal fotoğraflar izleyebilirsiniz.)))))))))))))))))))))AMİİİİİİİİİİİİİN..

DSC09803

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.