Susuz Kedi…

Güzel günleriniz olsun sevgili okuyucularım…
Nasılsınız? Siz de benim gibi soğuk havayı, yağmuru mu bekliyor sunuz.? Vallahi maşallah hala güzel havamız. Benim havam da güzel ..
Bugün evde, oğlum için (sipariş üzerine) suluboya kalemiyle yaptığım resmi bitirdim. Yani bitti gibi diyeyim daha doğrusu. Şimdi fırçayla su süreyim mi diye düşünüyorum.
Ama sanırım en iyisi önce başka bir resimde deneme yapmam lazım.
Neyse ben de bir kedi çizmek istiyordum,olmadı benim kediye sürerim suyu.)))))
Dün arkadaşımıza davetliydik,sağ olsun diyetteyiz diye bir güzel zeytinyağlı yemekler döşenmiş, salatalar, sebzeli pilavlar derken güzel bir yemeğin ardından, güzel sohbetlerle devam etti oturmamız. Hava güzel, karşımızda Sinop bir genç kız gibi pırıl pırıl parlarken, uzunca bir süre oturduk arkadaşımda. Günümüz güzeldi anlayacağınız.

DSC09817DSC098202014-01-21-16.55.11DSC09824
Bu arada  bir kitap buldum, daha doğrusu başucumda duruyormuş da ancak vakit bulup okumaya başladım. Fotoğrafçılıkla ilgili, akşama bir program indirip panorama resim çektiğimde ,bu programla resimleri sıralayacağım. Tabii yapabilirsem,hep bu işi öğrenmeyi erteliyorum. Belkide daha resimlerimi photoshop uygulamaya gerek görmüyorum da ondandır.))))Hani kırışıklıklar filan çok olsa, gerek  duyarım belki.)))))))))))))Bir bakmışsınız birgün  bütün resimlerim pürüzsüz, ben 90-60-90 ölçülerindeyim.)))Arkadaşlarımda tabii.))))
Neyse bu kadar şaka yeter. Ben işime bakayım.
Sizlere güzel günler diliyorum. Sevgiyle  kalın, sevgiyle bakın çevrenize de…Hoşçakalııın….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.